Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 14:33 6 827 4

Олег Тактаров: Битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи е уредена

  • олег тактаров-
  • хабиб нурмагомедов-
  • джъстин гейджи-
  • мма-
  • битка-
  • бой

Мнозина очакваха Гейджи да влезе здраво в боя и да създаде много проблеми на Хабиб

Олег Тактаров: Битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи е уредена - 1

Олег Тактаров смята, че битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи е била уредена. Миналия месец видяхме двубой за обединяване на титлите в лека категория на UFC между двамата бойци в Абу Даби, пише mma.bg.

Мнозина очакваха Гейджи да влезе здраво в боя и да създаде много проблеми на Хабиб. Това обаче не се случи и Нурмагомедов мина с лекота през своя опонент и го събмитна във втория рунд, след което обяви, че се оттегля от ММА.

53-годишния Тактаров, който е известен като Руската мечка вярва, че Али Абделазиз има пръст в уреждането на боя, защото е мениджър на Хабиб и Гейджи.

“Ясно беше, че битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи беше уредена. Това е нормално. Той се справи добре, спечели пари, което е още по-добре. Хубаво беше, че победи със събмишън.

Това беше послание към младежите, което им показва, че повече трябва да се борят и по-малко да има жестокост. Хабиб приключи своята кариера и ще спре здравите тренировки. Той просто ще поддържа форма. В крайна сметка спечели пари и аз се радвам за него”, заяви Олег, който през 90-те се биеше в UFC и спечели турнира им в тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ама не

    21 4 Отговор
    Тотални глупости--лудака дегестанец си го би като шкембе у довар ----
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стефано

    15 2 Отговор
    Свален на земята никой не се е справил с ХАБИБ, много ги мъчи....долу..
  • 4 ААА

    9 1 Отговор
    В битката срещу Фергюсън се видя , че Гейджи има сърце на боец , но няма защита . Хабиб е много комплексен боец , няма слаб пост . Без проблем се справя в стойка , а на земя е убийствен . Вероятно ще направи още един два мача за шоу , и много пари , по примера на Мейуедър .