Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 11:26 1 825 0

Фюри предложи на Уайлдър да му помогне с психиката

  • фюри-
  • уайлдър-
  • предложение-
  • помощ-
  • психика-
  • здраве-
  • поражение-
  • бокс

"Доста съм загрижен за психическото му състояние след поражението от мен", заяви световният шампион

Фюри предложи на Уайлдър да му помогне с психиката - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в тежка категория Тайсън Фюри продължава да вярва, че неговият враг Дионтей Уайлдър има проблеми с психиката. Двамата се биха в началото на годината и Фюри успя да победи с нокаут в 7-ия рунд. Тайсън отне титлата на WBC, както и непобедения статут на Уайлдър, припомня "mma.bg".

Дълго време Бронзовия бомбардировач пазеше мълчание, но наскоро проговори и сподели, че Фюри е крадец, който сложил тежък предмет в ръкавицата си. Трябваше да видим трета битка между тях следващия месец, но от щаба на Фюри твърдят, че Уайлдър пропуснал сроковете да активира клаузата за реванш.

Наскоро Тайсън сподели, че Уайлдър се е побъркал и сега е готов да му помогне за проблемите с психиката, каквито и Фюри имаше в миналото. Ето какво сподели Циганския крал в интервю:

“Що се отнася до битката с Уайлдър, то аз мисля, че сега той има други проблеми, а не бокса. Много съм притеснен за психическото състояние на Дионтей. От нашата битка мина доста време. Беше през февруари тази година. Трябва да има момент, в който да приемеш загубата и да продължиш. Уайлдър изглежда не е в състояние да направи това. Той все още е злобен и си намира всякакви оправдания.

Доста съм загрижен за психическото му състояние след това поражение. Аз съм на едно телефонно обаждане от него. Ще му дам възможно най-добрите съвети. Битката повлия на неговото състояние. Да, планирам да се бия на 5-ти декември.

Не съм сигурен дали ще има публика или не. Надявам се да се бия на 5 декември тук във Великобритания за първи път от 30 месеца насам.”


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА