Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 17:44 4 687 18

Кобрата: Джошуа ме подценява, а това е опасно!

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • антъни джошуа

Смятам, че аз имам предимство срещу Джошуа по отношение на психиката, но много важно ще бъде и как е подготвен един боксьор

Кобрата: Джошуа ме подценява, а това е опасно! - 1
Снимка: БГНЕС


Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев отправи закана към Антъни Джошуа, че ще бъде много лошо изненадан и лошо повален. Това прогнозира Кобрата преди предстоящия си сблъсък със световния шампион.

На 12 декември в зала „О2 арена“ в Лондон Пулев ще се бие за пояса на Международната боксова федерация (IBF), за който е официален претендент.

„Смятам, че аз имам предимство срещу Джошуа по отношение на психиката, но много важно ще бъде и как е подготвен един боксьор. Това е комбинативен спорт, в който човек трябва да има целия арсенал, за да може да мачка“, заяви Пулев пред БНТ.

Според него Джошуа го подценява, защото вече се говори за следващ мач на британеца срещу Тайсън Фюри, който да излъчи абсолютен световен шампион.

„Това, че Джошуа и екипът му мислят за следващи мачове е в мой плюс, защото значи че ме подценяват. Не ме обижда, дори напротив. Подценяването може да бъде много опасно. Ако искат да гледат Фюри, Майк Тайсън, който искат“, каза още Пулев.

Българинът продължава да се готви за срещата с треньора си Ули Вегнер във Варна.

„Той (Вегнер) е важен, защото има голям опит. Той участва активно в процеса въпреки своите години. Важно е един боксьор да бъде идеално трениран“.

Българският боксьор обясни още веднъж, че ще пътува за Лондон седмица преди срещата си с Джошуа. По думите на Пулев присъствието на публика или липсата няма да окажат влияние.

„Дори и да има публика това ще е съвсем минимален брой зрители. Това не играе голяма роля. Разбира се понякога има ефект, защото може да те пренавие, както се случи в мача ми с Кличко. Сега това няма да се случи“, добави Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai nudals

    21 12 Отговор
    Разбий му мутрата,Пулев.
  • 2 Стига приказва бе

    18 11 Отговор
    Да не започнеш пак да подскачаш на един крак и да обиждаш....
  • 3 Жоро

    12 4 Отговор
    Важното е че ако загуби ще вземе някой милион и чалгарката веднага ще го заобича.Нищо че ще я бие чат пат всичко е пари в тоя живот.
  • 4 Хон Гил Дон

    16 7 Отговор
    Май е точно обратното, Пульо подценява Джошуа и ще яде пак бой, а после пак ще вика „Продължаваме напред”.
  • 5 Шоу мен

    17 5 Отговор
    Ти си опасен като безопасна игла.
  • 6 ААА

    15 5 Отговор
    Джошуа съвсем не е някое боксово страшилище , бих казал че се наблюдава вакум във тежката категория , и няма чак такъв изявен хегемон с със свръх качества , при когото се излиза като обречен . Естествено за нашият ще е много трудно , дано да излезе и играе професионален бокс , без мисъл за съхраняване , и чакане края на мача , Джошуа при всички случаи го превъзхожда физически поне с две нива , и шанса на Пулев е брадичката до първите 4-5 рунда , след което следва - филма" Мисията невъзможна" , или "Продължаваме Напред" .
  • 7 Андриан Захариев - поет

    10 6 Отговор
    Доколкото си спомням, Кубрат Пулев подценяваше Кличко... Сега подценява и Джошуа... Смешник... За мен винаги ще си остане любител. Не се притеснявам да говоря открито! Ако някой има проблем с коментара ми, може да се разберем наживо!

    Коментиран от #8, #10, #14

  • 8 Мухаха

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "Андриан Захариев - поет":

    Да се разберем на живо по твоя метод с рими, вярвам, че си добър на хейт в рими: аз съм неуспял поет злобар и посещавам само мъжки бар!
  • 9 дедо ваньо

    8 2 Отговор
    Кобра надявам се този път няма да ни разочароваш а ще го пердашиш как пердаши Чисора а много не ти вярваха че ще можеш ! На оня главата само му скачаше назад - много добър мач беше !!!
    Не го нокаутира само щото е яко животно ... но Джошката имаш шанс до нокаутираш ... успех!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ази

    2 0 Отговор
    Нашият се е загрижил за А Дж ли?
  • 12 Блаблабла

    3 4 Отговор
    Много ляля нашия..явно го е страх ,или е само луд
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Анонимен

    4 5 Отговор
    Хейтъри, не ви ли омръзна да мразите??? Вие сте от тези, които преди години са смятали, че Стоичков е куц кон и безперспективен футболист.Радвайте се, че има българи на такова ниво, че да оспорват световната титла!
  • 16 Бездарник си кубрате

    7 1 Отговор
    Кубрате не се научи тази уста да я затваряш и да говориш когато трябва... Няколко ще те блъскат, както блъскаха Андреа докато ти се правеше на шоумен със сушито. Голям смешник си бе ганьо, спирай с бокса и почивай с чалга клиповете там ще ти пасне идеално.
  • 17 Редко

    4 0 Отговор
    като не можеш да играеш,говориш.Това го можеш,
  • 18 Редко

    3 0 Отговор
    като не можеш да играеш,говориш.Това го можеш