Last news in Fakti

1 Декември, 2020 07:43 1 805 0

Гълъбинов просто няма късмет - сполетя го нова сериозна контузия

  • андрей гълъбинов-
  • специя-
  • контузия-
  • серия а-
  • футбол

Нападателят на Специя е почувствал остра болка в крака и според предварителните информации ще може да се завърне най-рано през януари месец

Гълъбинов просто няма късмет - сполетя го нова сериозна контузия  - 1
Снимка: БГНЕС

Българският нападател на Специя Андрей Гълъбинов отново се е контузил, съобщават медиите в Италия.

След като почти се бе възстановил от проблемите в десния крак, които го извадиха от терените още в началото на октомври Гълъбинов ще трябва да отсъства поне още 2 месеца.

Нападателят на Специя е почувствал остра болка в крака и според предварителните информации ще може да се завърне най-рано през януари месец.

Гълъбинов започна повече от убеждаващо сезона в Серия А, след като отбеляза 3 попадения в две срещи и половина. Неговият Специя пък се намира на 14-та позиция с актив от 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА