Last news in Fakti

1 Декември, 2020 21:21 3 134 11

Хабиб Нурмагомедов иска смесените бойни изкуства на Олимпийските игри

  • ufc-
  • хабиб нурмагомедов-
  • олимпийски игри-
  • мма

Включването на ММА в Олимпийските игри е една от основните ми задачи през следващите няколко години

Хабиб Нурмагомедов иска смесените бойни изкуства на Олимпийските игри - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов заяви, че иска да включи смесените бойни изкуства в програмата на Олимпийските игри, пише boec.bg.

„Включването на ММА в Олимпийските игри е една от основните ми задачи през следващите няколко години. Дори вече работим в тази посока. В близко бъдеще ще имам много срещи, включително с президента на Олимпийския комитет. Мисля, че ако не в Париж, то в Лос Анджелис имаме страхотни шансове да популяризираме ММА“, каза Нурмагомедов.

„Единственият проблем е жестокостта на спорта. Това не се насърчава на олимпийските игри, те не искат много кръв. Но по отношение на признанието, спонсорството, интереса към телевизията, мисля, че ако ММА бъде включен в програмата на Олимпийските игри, този спорт ще бъде наравно по интерес на футбол и лека атлетика„, добави дагестанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    20 4 Отговор
    Трудна работа. МОК трябва много да изпростеят... или да назначат само българи в управлението на комитета.
  • 2 Неанонимен

    20 3 Отговор
    "Смесени", "бойни" и "изкуства" в словосъчетание е пълна безсмислица, която няма място извън побоите между пияни младежи след селска дискотека.
  • 3 Стоянов

    21 3 Отговор
    Това не само не трябва да се включва в Олимпиадите, а трябва да се забрани със закон!
  • 4 Тъп ВИФаджия

    10 2 Отговор
    Когато ЧАЛГАТА стане химн на България, тогава ще видите ММА на ОИ!!! ОИ са възродени от Кубертен с идеята на древните ценности - да предотвратят КОНФЛИКТИ и да се спират войните, а не да чистят кръв на октагона!

    Коментиран от #7

  • 5 Башибозук

    4 4 Отговор
    За хабибчо само смесени изкуства с козички.
  • 6 Тръмп ясъл

    5 6 Отговор
    Тоя резан талибанин е срам за цивилизацията
  • 7 Д. Петров

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тъп ВИФаджия":

    Личи, че си вефаджия! Те затова са се млатили с голи юмруци!
  • 8 Qwerty

    2 3 Отговор
    СПЕЦИАЛНО ОБРАЗОВАТЕЛНО ИНФО ЗА ПРОФАНИ И ОЛИГОФРЕНИ - ВСЪЩНОСТ ММА ВИНАГИ Е БИЛ ЧАСТ ОТ ОЛИМПИЙСКИТЕ СПОРТОВЕ В ДРЕВНОСТТА, КОГАТО СА СЕ СПИРАЛИ ДОРИ ВОЙНИ, ЗА ДА МЕРЯТ СИЛИ НАРОДИТЕ ПОМЕЖДУ СИ ПО МИРЕН НАЧИН. БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ В ДРЕВНИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ СА БИЛИ БОРБА (ГРЪКО-РИМСКА), БОКС (ЮМРУЧЕН БОЙ) И ПАНКРАТИОН - СМЕСИЦА МЕЖДУ ДВЕТЕ, КОЙТО ИМЕННО Е БИЛ МНОГО БЛИЗЪК ДО ДНЕШНИЯ ММА. ТА ТАКА, УВАЖАЕМИ ДЕБИЛИ, АМАТЬОРСКИЯТ ММА С ПРОТЕКТОРИ, МНОГО СКОРО ЩЕ ДЕБЮТИРА НА СЪВРЕМЕННИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ.
  • 9 333

    1 1 Отговор
    Тоо в ред ли ?!?
  • 10 Бамбино

    3 1 Отговор
    Абе тия овце и козички ти взеха акъла бе ,момче!Те искат да забранят бокса ,той иска ММА.По добре че се отказа от битките ,тези удари които си понасял с годините вече си дават отражение.Особено след като сам каза че ти е по добре с овцете.Не знам какво да допълня повече.И въпреки това си страхотен боец.
  • 11 stan4o

    0 0 Отговор
    Да не бъркаме зрелището със спорта.