Last news in Fakti

2 Декември, 2020 11:26 2 387 10

Ивендър Холифийлд предизвика Майк Тайсън

  • холифийлд-
  • тайсън-
  • предизвикателство-
  • бокс-
  • среща

"Няма повече оправдания. Това е мач, който трябва да се случи заради двамата", заяви легендата

Ивендър Холифийлд предизвика Майк Тайсън - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд призова големия си съперник от миналото Майк Тайсън да се върне на ринга, заявявайки, че е време двамата бивши шампиони да подновят съперничеството си и да уредят наследството.

Предизвикателството на Холифийлд идва, след като 54-годишният Тайсън завърши наравно срещу Рой Джоунс-младши, 51-годишен, в демонстративен мач в Лос Анджелис в събота.

Обявявайки двубоя с Джоунс-младши за "настройка" Холифийлд се подигра на Тайсън, призовавайки го да даде на света битката, която всички искат да видят.

"Няма повече оправдания. Това е мач, който трябва да се случи заради двамата", заяви Холифийлд в изявление.

"Събота вечер каза, че си готов да се биеш с мен, така че подпиши договора и се качи на ринга, Тайсън. Светът чака и сега е твой ред. Готов съм", добави Холифийлд.

57-годишният Холифийлд изигра два знаменити двубоя с 54-годишния Тайсън по време на славната си кариера, като особено запомняща се беше срещата през 1997 година, когато Тайсън отхапа част от ухото на съперника си.

"Моят екип се опита да уговори битката, но не получихме нищо друго, освен оправдания. Сега виждам защо той искаше този мач, преди да помисли да се бие с мен. Рой Джоунс-младши беше добър опонент на Майк, но битката с мен щеше да бъде глобално събитие и единствената битка, която някой иска да види, е битка между нас. Няма абсолютно никаква причина да не го осъществим", добави Холифийлд.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai nudals

    8 4 Отговор
    Е време беше,и Тайсън отново да срещне най добрия.

    Коментиран от #3

  • 2 Разбрах

    10 1 Отговор
    Прав е Холифийлд.Има още едно ухо за ядене, и железния Майк може отново да си похапне...хахаха.

    Коментиран от #9

  • 3 Спеца

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Bai nudals":

    Защо това да не бъде Ленъкс Люис?! Между другото Люис беше страхотен боксьор и шампион, но малцина знаят, че на аматьорския ринг, ДВА ПЪТИ ЯДЕ "ПОПАРАТА" от Пешо Стоименов.

    Коментиран от #8

  • 4 ДРУСАШ ЛИ... ЧЕРЕШАТА,ИНФАНТИЛ?😂

    5 4 Отговор
    БЕЗ..КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРИТЕ,..ТЕРМИНАТОРА МАЙКИ ЩЕ ПРЕБИЕ ДО УМ'ИР'АЧКА ..БАЛЕТИСТА ..ХОЛИ!!

    Коментиран от #6

  • 5 Опааа,

    2 3 Отговор
    Ай да те видим "железен"
  • 6 От славните години на майк

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "ДРУСАШ ЛИ... ЧЕРЕШАТА,ИНФАНТИЛ?😂":

    Терминатора Майк в най-скавните си години беше не просто победен а на два пъти пребит от Холифийлд, Първия беше с нокаут който дойде след Холифийлд тотално го размаза преди това. Втория мач също клонеше като втория, когато Майк обзет от безсилие отхапа ухото му.
  • 7 Bai nudals

    4 2 Отговор
    Холифийлд,велик атлет радост за феновете на бокса.
  • 8 Bai nudals

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спеца":

    Май веднъж...
  • 9 ЕКСПЕРТА

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Разбрах":

    гледай мача по внимателно и забелижи как холифилд тенденциозно удря тайсън с глава и му спепи веждата не е честно ,и отговора на динозавъра беше подобаваш.

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ЕКСПЕРТА":

    пълни глупости!холифилд биеше ,що да му бие глави?мача вървеше както предния и таисън се изнерви.ако ти си гледал мача щеше да видиш че таисън опита няколко пъти да отхапе ухото на холифилд.първия път не успя ,едва след известно време му се получи.тва не беше акт на моментна изнервеност,а на безпомощност.трябваше да му забранят да стъпа на ринг до живот ама за пустите пари го пуснаха и след тази изцепка.само че ленъкс люис му сипа точно колкото трябваше.направи му главата мека и го изгони от ринга като мръсно куче.таисън се опитваше да му се мазни и поздравява ,а ленкъкс му каза да се маха и че не иска да се позравява с такъв като него!