2 Декември, 2020 16:42 2 754 2

Започнаха преговорите на руски бизнесмен и Ботев Пловдив

  • антон зингаревич-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • бизнесмен-
  • спонсор

Синът на олигарха Борис Зингаревич, чието богатство се изчислява на 1 милиард евро, пристигна сутринта на летище София

Започнаха преговорите на руски бизнесмен и Ботев Пловдив - 1

Бизнесменът от Русия Антон Зингаревич вече е под тепетата и веднага започна поредица от срещи заради желанието си да стане мажоритарен собственик на Ботев Пловдив.

Синът на олигарха Борис Зингаревич, чието богатство се изчислява на 1 милиард евро, пристигна сутринта на летище София, където бе посрещнат от бившия президент на клуба Ангел Палийски, който го отведе до Пловдив. Самият Палийски разкри пред "Марица", че преговорите със Зингаревич са започнали преди 3 месеца.

Руснакът обаче явно е решил да ускори процедурите. След пристигането си във втория по големина град, той огледа базата в Коматево и стадион "Христо Ботев", а веднага след това имаше работен обяд с представители на пловдивския бизнес.

Малко преди 14:00 часа Зингаревич и половин дузина охранители, плюс няколко джипа пристигна в офисите на "ПИМК". Компанията е водеща в консорциума, който спечели поръчката за доизграждане на "Колежа". Строителните дейности се очаква да започнат този месец.

В късния следобед богаташът ще се срещне и с кмета на града Здравко Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    8 2 Отговор
    Няма лошо, но все пак - Бг подържа ли санкциите срещу Русия? То не, че в Европата е по-различно /всички стадиони с реклами на Газпром/. Вярно е че парите не миришат - затова един "човек" си тъпче шкафа в спалнята с "благодарствени" пачки и кюлчета злато с лика му. Но това било провокация от КГБ, а лика му е изографисан от птрезидента.
  • 2 Последния Софиянец

    4 4 Отговор
    Ще перат пари.