Last news in Fakti

7 Декември, 2020 14:45 1 423 0

Флойд Мейуедър обяви, че ще се бие с популярна личност в YouTube

  • флойд мейуедър-
  • youtube-
  • логан пол-
  • бокс

Цените на билетите ще бъдат между 25 и 70 долара

Флойд Мейуедър обяви, че ще се бие с популярна личност в YouTube - 1
Снимка: БГНЕС

Флойд Мейуедър обяви в неделя, че ще се бие в демонстративен мач срещу популярната личност в YouTube Логан Пол в неназовано място в началото на следващата година. Не бяха оповестени детайли за демонстративната среща на бившия световен шампион, освен това, че битката ще бъде на 20 февруари.

43-годишният американец не е имал сериозен боксов мач от двубоя си с Андре Берто през 2015 – същата година, в която се би на ринга и с филипинската легенда Мани Пакиао. През 2017, Мейуедър спря ММА боеца Конър Макгрегър, който никога преди това не бе имал професионален боксов мач. Еднопосочният двубой доведе до лесна победа в статистиката на Мейуедър, чийто баланс в кариерата е 50-0.

Година по-късно, Мейуедър отново се би на ринга срещу противник, който не е боксьор в лицето на кикбоксьора Тенсин Насукава в навечерието на Нова Година, като двубоят му донесе 9 млн. долара. Единственият боксов мач на 25-годишния Логан Пол бе срещу друг ютубър – КСИ, през ноември 2019. Пол бе разкритикуван сериозно за портфолиото си в YouTube, след като публикува видео на жертва на самоубийство в Япония. Видеото, заснето в гората Аокигахара, принуди YouTube да прекъсне някои бизнес взаимоотношения с Пол.

Миналия месец, Мейуедър публикува видео в Инстаграм, в което намекна за бой на ринга, но без да оповестява подробности. Мейуедър изостава в ръстово отношение от Пол. Цените на билетите ще бъдат между 25 и 70 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА