Last news in Fakti

21 Декември, 2020 15:19 5 662 9

Първо във ФАКТИ: ЦСКА продава Бусато и привлича друг бразилски вратар

  • цска-
  • густаво бусато-
  • трансфер-
  • унгария-
  • бразилски вратар

По информация на медията ни, сумата, за която бразилският страж ще бъде продаден, е седемцифрена в лева

Първо във ФАКТИ: ЦСКА продава Бусато и привлича друг бразилски вратар - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА подготвя любопитен и малко очакван изходящ трансфер, научи ФАКТИ. Титулярният вратар на ''армейците'' - Густаво Бусато, е пред трансфер във водещ унгарски клуб. По информация на медията ни, сумата, за която бразилският страж ще бъде продаден, е седемцифрена в лева.

Сделката трябва да стане факт съвсем скоро.

Припомняме, че Бусато пристигна в ЦСКА през лятото на 2019 г., като след напускането на литовеца Витаутас Черняускас той се превърна в твърд титуляр за ''червените''. 30-годишният кариока обаче така и не успя трайно да стабилизира представянето си под рамката на вратата. Бусато редуваше редуваше силни и слаби изяви, което за вратарския пост е крайно неприемливо, защото често слабите моменти са фатални за резултатите на отбора.

Друг интересен детайл, стигнал до медията ни, е, че по всяка вероятност ЦСКА ще привлече друг бразилски вратар, който ще се конкурира за титулярното място с досегашната резерва на Густаво Бусато - Димитър Евтимов.

Очевидно януарският трансферен прозорец ще предложи интересни неща и на българска почва, като за тази цел от ФАКТИ се ангажираме да Ви държим в течение за всичко по-интересно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоюо

    13 1 Отговор
    Новия ще може ли да чисти с крака топката
  • 2 Чорбата

    10 11 Отговор
    Сумата ще е седемцифрена в левове от 1996 година .
  • 3 Само питам

    9 1 Отговор
    Какви милиони !? Бусато е класа над Ники дебелия .. т.е покрива санитарния минимум за Б - група и дотам ..
  • 4 миш

    8 1 Отговор
    В Бразилия има поне 10 000 ,като тоя вратар.В България нема ли такъв специалист и без това двата гранда ,вече играем за купата на сламената шапка.
  • 5 Левски 1914

    6 26 Отговор
    Litex ТИРЕ Sofia не е Цска Цска на 09 09 2016 г. ФАЛИРА.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Хасми Пеле

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    ЛеФски оле!
    Пак духаха на колене!
  • 7 Курумпе

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Ма ВИЕ сте във фалит още от Бай Ганя - Мустаков - адвокатина на Чорни - Батков Ефенди...Ами сега с над 40милиона дългове, какви сте бре..не фалирали, ами тотално загробени стократно, и ако не е мафията на ДС, дето е начело на държавата и обслужва вас, за да и вършите работа по не футболна линия....отдавна да сте в Окръжните Групи, и да нямате шанс и за Б-Група....маслепи сте за собствената си мизерия..типични телета

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Курумпе":

    Ако не беше мафията прочети коментар № 5.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.