Last news in Fakti

4 Януари, 2021 19:46 2 946 2

Новите собственици на Ботев Пд взели решение за Тодор Неделев

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • тодор неделев

Шефовете на клуба са категорични в тезата си да не се разделят с плеймейкъра си

Новите собственици на Ботев Пд взели решение за Тодор Неделев - 1
Снимка: БГНЕС

Новите собственици на Ботев Пловдив са взели решение за бъдещето на звездата на „жълто-черните” Тодор Неделев. Шефовете на клуба са категорични в тезата си да не се разделят с плеймейкъра си, съобщава Gong.bg.

Това е станало, след като определени кръгове от футболни мениджъри, са предлагали да продадат Неделев в Турция, разбра още нашата медия.

Причината за становището от „силните хора” в Коматево е, че те смятат Неделев са много качествен играч, който с опита си ще спомогне на Ботев Пловдив за резултатите на тима и на този етап той няма да бъде трансфериран в друг клуб. Агентите на няколко пъти са настоявали да се свържат с новите шефове на „канарчетата”, като е имало доста позвънявания, но към този момент той остава в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Trзц

    3 0 Отговор
    Коня не е впрегнат още...
  • 2 nikolai

    0 0 Отговор
    Трябва да си много прост ,че да се интересуваш от българския футбол.