Last news in Fakti

5 Януари, 2021 10:27 1 343 0

Левски близо до финализиране на казуса Хубчев

  • петър хубчев-
  • левски-
  • наско сираков-
  • павел колев-
  • футбол-
  • договор

Преговорите с Петър Хубчев води изпълнителният директор на тима от "Герена" Павел Колев

Левски близо до финализиране на казуса Хубчев - 1
Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро се очаква да падне голяма тежест от плещите на Левски. "Сините" водят преговори с бившия треньор на тима Петър Хубчев за разтрогване на договора. Наставникът бе освободен от Наско Сираков, но все още се води официално треньор, тъй като има действащ контракт.

Двете страни обаче са сближили позициите си и именно поради тази причина се очаква съвсем скоро Левски да реши сложния казус, съобщава Gong.bg.

Преговорите с Петър Хубчев води изпълнителният директор на тима от "Герена" Павел Колев. Това е една от последните задачи, които бившият шеф в БФС си е поставил да свърши преди да се раздели с Левски. За целта той вече няколко пъти е провел среща с представители на Хубчев. В близките дни предстои нова такава, на която се очаква всички детайли по разтрогването на договора на треньора да бъдат изчистени.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА