Last news in Fakti

5 Януари, 2021 11:15 1 313 1

Етър е на път да осъществи сериозен трансферен удар

  • етър-
  • александър томаш-
  • футбол-
  • селекция

В следващите дни във Велико Търново трябва да пристигне флангови футболист, който има мачове за националния отбор на Панама

Етър е на път да осъществи сериозен трансферен удар - 1
СНИМКА: Етър

Спортно-техническото ръководство на Етър начело с Александър Томаш, е на път да осъществи сериозен трансферен удар, който да помогне на тима в борбата за оцеляването.

В следващите дни във Велико Търново трябва да пристигне флангови футболист, който има мачове за националния отбор на Панама. На този етап от старопрестолния град пазят в тайна името на играча, като за него се знае единствено, че досега е играл в отбори от Колумбия и в американската МЛС.

Томаш и асистентът му Константин Мирчев са останали впечатлени от качествата на състезателя, който може да играе и по двата фланга на атаката. Любопитното е, че те са успели да убедят мениджърската агенция, която представлява правата му, да склони панамеца да подпише при минимални финансови условия.

Идеята на агентите е да се възползват от умението на треньорския щаб на "Болярите" да извлича максимума от футболистите, което ще помогне на клиента му да разкрие пълния си потенциал и да си осигури трансфер в по-сериозен отбор.

Междувремено вчера Етър подписа със защитника Венелин Филипов. Търновци чакат и решението на БФС за халфа Симеон Мечев, който се присъедини към тима на Александър Томаш, но има проблем с картотеката му, тъй като преди настоящия сезон е имал договорни отношения с други два клуба - Царско село и Септември София.

"Болярите" се надяват да успеят да го уредят, тъй като според новите правила на ФИФА по време на коронакризата, това правило бе променено и вече един футболист може да играе за три различни отбора в рамките на един сезон. Очаква се официално потвърждение от родната централа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фрг

    0 0 Отговор
    Да ще вземе баи хасан от столюпиново