Last news in Fakti

5 Януари, 2021 13:27 1 221 0

Ювентус и Милан без куп футболисти в дербито на Серия А

  • милан-
  • ювентус-
  • футбол-
  • дерби-
  • златан ибрахимович-
  • алваро мората-
  • серия а

Златан даде надежди на тифозите, че може да се завърне по-скоро от очакваното

Ювентус и Милан без куп футболисти в дербито на Серия А - 1
Снимка: Twitter

Ювентус и Милан ще се изправят един срещу друг в сряда вечер в голямото дерби на 16-ия кръг в Серия "А". И двата тима обаче ще са без някои ключови фигури в съставите си за този двубой.

В Ювентус големите отсъстващи ще бъдат нападателят Алваро Мората и защитникът Алекс Сандро. Испанецът е с мускулна контузия, която получи по време на тренировка и заради нея пропусна и срещата с Удинезе (4:1). Прогнозите са, че той няма да успее да се възстанови навреме за мача с "росонерите". Бразилецът пък е дал положителна проба за COVID-19 и е поставен под карантина.

В същото време в Милан ще липсват петима. Това са Златан Ибрахимович, Исмаел Бенасер, Матео Габия, Алексис Салемакерс и Сандро Тонали. Златан даде надежди на тифозите, че може да се завърне по-скоро от очакваното. Сподед Sky Sports обаче шансовете той да играе в сряда са минимални.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА