Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 14:54 1 516 23

Ники Михайлов: Левски дължи трофей на феновете

  • михайлов-
  • левски-
  • трофей-
  • длъжници-
  • фенове

"За мен най-важното е Левски да бъде силен, няма значение кой и как, въпросът е Левски да върви нагоре", заяви вратарят на "сините"

Ники Михайлов: Левски дължи трофей на феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Левски дължи на феновете трофей и турнирът за Купата на България е най-лесният път до такъв, заяви вратарят Николай Михайлов след завръщането на отбора от подготвителен лагер в Хърватия.

Капитанът добави, че очаква през пролетта да види боеспособен Левски и това трябва да се случи още в първите мачове.

“Мисля, че физически си свършихме работата. В последните дни бе натрупана доста умора и физически, и психически. В контролите имаше и позитивни, и негативни неща, върху които тепърва ще работим. Има някои нови момчета и доста млади. Има върху какво да се работи и да се балансира още. Има 10 дена да се работи върху тактика, схема на игра и да се надяваме втория полусезон да изглежда по-добре от първия. Мисля, че в дефанзивен план с новите попълнения се вдигна доста нивото. Не допускаме толкова много положения. За мен най-важното е, че съм здрав, представих се на едно добро ниво. Най-важното е във всичките си минути, които играх, успях да запазя мрежата си суха. Като колектив мисля, че сме добре. Това бе една от основните ми цели, когато се завърнах преди 2 години - опита и моите виждания, които натрупах в чужбина, да ги допринеса в съблекалнята. Имаме доста чужденци и млади момчета, но мисля, че от гледна точка на колектив успяхме да се сплотим. Това е моята основна роля, да приобщим бързо новите. Това е една от основните роли на един капитан заедно с другите по-опитни футболисти. За мен най-важното е Левски да бъде силен, няма значение кой и как, въпросът е Левски да върви нагоре", коментира Михайлов.

"Юношите са част от отбора на Левски, но преходът към мъжкия футбол е много труден. Да очакваме да стартираме по 4-5 юноши и да правим резултати, за мен това е невъзможно. Аз, когато бях юноша, бяхме 5-6 максимум юноши в състава, а сега да очакваш да пускаш по 4-5 като титуляри и да ти решават мача, няма как да стане. Винаги съм казвал, че конкуренцията е здравословна. Веднага се усеща един различен импулс, което е много важно, защото голям клуб трябва да има двама добри вратари. Това е абсолютно нормално, не го приемам като нещо странно или нереално. С Микулич сме колеги, които се уважават и работят за титулярно място"

"Стартираме с Монтана вкъщи. Стопроцентов мач за нас, който трябва да вземем. Играем на Герена трябва да печелим и да продължим напред. Ако не го вземем, се натрупва страшно много напрежение, Достатъчно такова има поради десетки въпроси, така че това е един много важен мач за нас и трябва да докараме нещо на нашите фенове. Ако ги нямаше тях, нямаше да има Левски и това е най-малкото, което можем да направим за тях. Вече въпросът е потенциалът и моментната форма дали ще ни донесат късмет в края на април, началото на май, когато трябва да се борим за купата", добави вратарят на Левски.

"Липсват ни много феновете. Дебютният ми мач при завръщането ми бе срещу Локо Пловдив и имаше 10 000 души на Герена. Беше невероятен заряд. Не е лесно сега без публика, знаем, че ни гледат и че ги има, но не са на стадиона. Това обаче е в цял свят. Те са там, те ни гледат и ние трябва да се опитваме да ги радваме."

"Искам да виждам силен Левски, боеспособен. Очакванията трябва да бъдат спрямо моментната ситуация в клуба, която всички знаем, че е тежка. Прави се в движение селекция, избират се играчи, има си хора в клуба, които ги решават тия неща. За нас е важното да се борим всеки един мач, да излизаме победители. Много важна чест за нас е да стигнем максимално напред за Купата”, каза още Николай Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може

    20 1 Отговор
    Шампиони на Б група, въпреки, че и там ББ трябва да ви помогне!
  • 2 ми ,

    14 2 Отговор
    Дано да станете първи , във втората шестица , че да зарадвате рогатите фенове ..😁😁
  • 3 Ангел

    4 1 Отговор
    Срази котка на вратата със сигурност седмо место. Тати още има сол та....ци в ФС и ще уреди купа за седмото място,
  • 4 Левски 1914

    5 8 Отговор
    ЛЕВСКИ си е ЛЕВСКИ Фк Франкенщайн - Етрополе НЕ Е цска..

    Коментиран от #7

  • 5 Муаха-ха-ха-ха...

    12 1 Отговор
    Ще играят за калъфа на купата.Бездарни пияници.
  • 6 Курумпе

    8 1 Отговор
    Купи да искаш ...на бълха пазар на Орландовци , сигАните ще Ви украднат и доставят неколко за 5 кинта парчето!
    Достоен син на Перукан..от оца и деца, па и си личи че са закърмени в един обор
  • 7 Бруно

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Кой Лефски ??! Динамо , Пощенец или на Лафчис ...

    Коментиран от #18

  • 8 пак ли

    1 1 Отговор
    по лесно търсят?!....Да,да.!.....
  • 9 Яшар

    4 1 Отговор
    Еми да си купят един трофей от ЮАР. Има трофеи на антилэпи, от зебри, от крокодили но най ще им отива трофей от маймуна.

    Коментиран от #10

  • 10 да питам

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Яшар":

    Яшаре , ти с руска клавиатура ли пишеш бе ?
  • 11 пак ли

    4 1 Отговор
    по лесно търсят?!....Да,да.!`Тиквен медал`....
  • 12 Сома

    2 3 Отговор
    Оранжевите да мълчат и да си гледат тирето припознато

    Коментиран от #13

  • 13 Е Велев

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Сома":

    Левски ще се стабилизира и ще спечели трофей, когато фалира и да сложи тире отново. Това няма да е за първи път, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc и oт тoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Вcичкo тoвa e тoчнo тaкa и нямa нуждa дa ce криe!

    Коментиран от #14

  • 14 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "Е Велев":

    ЛЛВСКИ НИКОГА сам не е слагал тире , а са му го слагали на сила създателите на ФАЛИРАЛИЯ отбор.

    Коментиран от #15

  • 15 Това не е вярно

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Левски 1914":

    Защо се изказваш късопаметно? Вижте си историята ! " ...cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк" Толкова си обичате Тирето, че дори в София още има надписи по сградите Л-С и Левски-Спартак!
  • 16 1926

    2 1 Отговор
    Всички ще признат че е "насилствено", ако се откажете от титлите си и успехите си от този период. Нека клуба и "феновете" декларират отказ от отличията си тогава! Защото това ви е най-силният период! С ТИРЕ-то "Левски - Спартак"
  • 17 възмутен

    3 0 Отговор
    Левски ще се оправи, когато в отбора съберат млади и кадърни играчи българи, които мислят за отбора и играта , а не за пари, такива катили като михайлов , божинов и т.н., които взимат хиляди за да не играят, дебелят, и да дават съвети, въпреки некадърността им. какво са постигнали горепосочените "височайши особи" освен да се рекламират с начина си на живот и простотията си.
  • 18 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бруно":

    Не, Продоволственик. Какво звучно име!
  • 19 горо

    1 0 Отговор
    Синчето на тати Боби вратарчето го бива само в приказките както и аверчето му Валери Божинов, заради което им ценно качество Николетка Лозанова ги люби и двамата.
  • 20 иво

    1 1 Отговор
    Феновете на сините доносници са Дебелян Леевски и Боко Тиквата.Те им останаха най-верни.
  • 21 Левски с тирето

    0 0 Отговор
    Бойко Пеевски и Делян Борисов - загрижени държавници,мислят как да спасят оБора.В България всичко е ОК.Единствената грижа сега е да
    спасят държавния говедарник. (А 40 000 000 лева борч и към Н А П още
    6 000 000 -как?От кой?И дали някога?)

    Коментиран от #22

  • 22 шъгоспасят

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Левски с тирето":

    Много лесно при това.Слагат нов спонсор на парцалките с надпис НАП и готово.Ако и това не помогне слагат ГЕРБ.В краен случай ШИШИ.
  • 23 Партньор

    2 0 Отговор
    Те феновете останаха по-малко от партньорите на николета