Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 17:43 3 068 3

Задава ли се грандиозен вратарски трансфер?

  • джанлуиджи донарума-
  • донарума-
  • милан-
  • псж

Милан отказа да продаде Донарума на ПСЖ за 20 милиона евро през 2019 г., но Леонардо е решен да вземе 21-годишния вратар

Задава ли се грандиозен вратарски трансфер? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

ПСЖ проявява интерес към вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума.Спортният директор на парижани Леонардо познава добре италианеца още от времето му в Милан и отдавна бил убедил играча да се присъедини към ПСЖ, пише ESPN, позовавайки се на La Gazzetta dello Sport.

Милан отказа да продаде Донарума на ПСЖ за 20 милиона евро през 2019 г., но Леонардо е решен да вземе 21-годишния вратар. Това лято изтича настоящият договор на вратаря с Милан, така че той вече може да преговаря със заинтересовани клубове.

По-рано стана известно, че Милан е готов да плаща на Донармама 7,5 милиона евро годишно по дългосрочен договор, но агентът на играча Мино Райола настоява за 10 милиона евро годишно с по-кратък срок на споразумението. Твърди се, че Райола иска Донарумма да стане вторият най-добре платен вратар в световния футбол (след Де Хеа от Манчестър Юнайтед)


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 непукист

    4 5 Отговор
    Често казано, дреме ми на сайдера.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Що не

    1 0 Отговор
    Да дадат Кейлор и 40-50 милиона като са алтави.