7 Април, 2021 17:15 2 487 2

Конър Макгрегър към Порие: Ще съм в центъра на ринга от самото начало

  • конър макгрегър-
  • дъстин порие-
  • мма

Ще бъда подготвен този път и за тактиките ти

Конър Макгрегър към Порие: Ще съм в центъра на ринга от самото начало - 1

Конър Макгрегър открито заяви, че иска да направи битката изцяло в стойка с размяна на много удари срещу Дъстин Порие. Въпреки тази настройка, Конър сподели, че е готов и да противодейства на всички тактики на опонента си, пише mma.bg.

Двамата имат по една победа един над друг. Порие сподели в социалните мрежи, че е готов за третата им битка, а Конър заяви, че очаква противника си в центъра на ринга и няма намерение да бяга от ударите.

"Ще съм в центъра на ринга от самото начало. Ако го искаш - знаеш какво да направиш. Ще бъда подготвен този път и за тактиките ти. Ще се видим там," написа Конър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😁😁😁😁

    8 1 Отговор
    Хабибиту ти праща много здраве
  • 2 Ицо

    8 1 Отговор
    И нека Порие здраво ти набие канчето!