14 Април, 2021 18:57 2 180 9

Тити Папазов: Водим преговори с две чуждестранни компании, които да помогнат на Левски

  • папазов-
  • преговори-
  • компании-
  • помощ-
  • левски-
  • заплати-
  • сираков-
  • пари-
  • финанси

"20 години да взимам, не мога да изравня това, което съм дал", заяви членът на Надзорния съвет на "сините"

Тити Папазов: Водим преговори с две чуждестранни компании, които да помогнат на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Константин Папазов даде дълго интервю за предаването „Игра в центъра“ с водещ Вальо Грънчаров. Членът на Надзорния съвет на Левски разкри, че в момента се водят преговори с две чужди компании, които да помогнат на "сините". Той уточни, че нещата се случват бавно. Папазов разкри и други интересни неща около Левски.

"Нещата в Левски не са замрели. Това, което се случва в целия свят се отразява и тук. Левски преживява тежка година, но оцеля най-вече заради феновете. Левски успява да оцелее в най-тежкия период на света. Човечеството познава много големи драми, но сега в 21 век, това е чумата. Няма как това, което тормози целия свят, да не се отрази и тук. Нормално е да сме критични като фенове, но втората брънка на спасението са играчите, които проявиха огромно разбиране", заяви той.

"Все ден сме заедно с Наско Сираков. За мен юридическото прехвърляне на акциите не ми влияе. Аз бях болен по време на предишното събрание на акционерите. Документално дали те са на мое име или не, няма значение. Нито за момент не съм се съмнявал в думата на Наско Сираков. Бях на стадиона на мача със Славия, ще бъда пак в неделя. Ако мога да бъда полезен, ще бъда. Той в поведението си спрямо мен е показал много значимо отношение към мен", добави Папазов.

"Това са инсинуации, клюки, че съм в лоши отношения и с Павел Колев. Моите ангажименти към баскетбола са много по-сериозни, но всякакви твърдения за лоши отношения между нас тримата не отговарят на истината. Феновете изразиха позиция и не бяха съгласни с някои неща. Но силното в Левски е, че хората имат позиции. Те не могат да бъдат манипулирани. Аз не се сърдя на хората, които неистово са ни подкрепяли. Те имат позиция, може да е различна от моята, но е хубаво, че има позиции", добави още той.

"Бях в карантина, предстоеше откриване на първенството. Ако PalmsBet не ни бяха помогнали със сума... Ние с помощта на двата спонсора успяхме 60-70% от старите задължения да изчистим", разкри Папазов. "Финансовите параметри определят спортно-техническата работа за съжаление. Факт е, че Левски е в тежко състояние. Прави чест на Наско, че дава пълен картбланш на Славиша. С парите от Паулиньо бяха привлечени сегашните чужденци. Разделихме се и с Робърта. Според Баждеков, който е доайен, от 2000 година не е имало толкова нисък бюджет в Левски. Сираков е прекалено стриктен и не поема рискове към харченето на пари. Ясно е, че Левски е създаден да побеждава, да е лидер, но реалната действителност е такава. Рано или късно Левски ще бъде там, където му е мястото", добави той.

"До голяма степен определящото за резултатите е финансовото състояние. Разбира се, някой по-добър треньор може да постигне повече, но повече е финансовото състояние", каза още Папазов.

"Има сериозен интерес да влязат две чужди компании, има преговори. Но нещата стават много бавно", разкри Папазов. "Левски е най-рекламният продукт в държавата", каза още Папазов.

"В нашата държава много се спекулира. Нормално е двата гранда да бъдат свързвани с управляващите. От нещо, което изглеждаше доста розово, отидохме в другата крайност в последно време. Тази криза влияе е на всяко едно семейство. При първа възможност ще продължат абонаментните карти, с членските карти. Хората искат да видят Наско, да има съпричастност. Не може само да се иска от хората. И ако пак се наложи, ще го направят", добави той.

"Ако има възможност да бъдат привлечени 3-4 класни чужденци ще е добре. И да се дават шансове на млади момчета като Марин, Мартин. Но може би феновете искат резултати. Сега беше момента за българите. Насиру е футболистът с най-висок договор, който ние наследяваме. Дано да е полезен за отбора", добави Папазов.

"Спас Русев направи страшно много. Той купи карти за 100 000 лева. В България се продава клюката. Той е много ценен за Левски. Русев има авторитет, контакти. Ние много разчитаме на него. Отделно, знаете за въпросния дълг, който се изчисти. Спас Русев доказа, че се е разболял от болестта Левски", каза още той.

"Парите от Найджъл Робърта не можем да разтеглим. Със сигурност мога да заявя, че сумата е разделена на две. Не е много лесно и в пандемия да се продава. С Хубчев и екипа му силно се надявам, че ще се разберем. Нормално е да ги боли след начина, по който се разделихме. Трябва да отбележим и положителните неща, които те направиха", добави Папазов.

"На този етап нямаме индикации някой да иска да си тръгва заради неизплатени заплати. Всички са доста либерални към клуба и имат отношение", добави той. "Стараем се, със сигурност можем и по-добре. Полагаме всички усилия да направим най-доброто спрямо дадената ситуация", заяви още той.

"Павел Колев иска да напусне. Той е полезен, но Наско Сираков изчаква да се намери заместник", заяви той. "Има 20-25 треньори в школата. Тя работи добре. Сериозно се обръща внимание на школата, категорично", добави той. "Феншопът може да бъде един много сериозен приход. Феновете все пак трябва да получават нещо. Едно е да дадеш 10 лева ей така, друго е да дадеш 30 лева за суетшърт, който да го носиш", добави Папазов. "Вероятно ще има инициатива във връзка със 107-годишната на Левски. Когато Наско изрази тази своя позиция, повечето го подкрепихме, защото ако всичко в света е добре и е розово, тогава и отделния човек ще е добре и ще може да помага повече", повтори още Папазов.

"Като човек, който се занимава със спорта, много треперихме на този мач, изтръгнахме го. То е въпрос на начин да бъдеш позитивен или негативен. Радвам се от това, което показа отборът във Варна, например. Целта е да не загубим следващите мачове, ако може да ги спечелим ще е перфектно", добави той. "Ние пропиляхме много точки през есента. Левски ще бъде там, където се класира. Естествено, че ако не сме в шестицата като седми да се атакува баража за Лига Европа. Отборът до Европа ще има по-добра визия от миналата година", каза още той. "Смятам, че Левски има потенциал да бъде 3-4 примерно", добави той.

"Силно се надявам финансовата стабилност да е факт, за да може да се направи по-добра селекция, да бъде по-стабилно. При всички случаи ще имаме по-добри резултати, ако играчите знаят, че ще си получават възнагражденията редовно, месечно. Ние наследихме нещо много отговорно и тежко", каза още той. "Сега сме в състояние, в което Левски трябва да оцелява. Категорично подкрепям треньора Славиша. Аз го харесвам във всяко едно отношение. Целият треньорски щаб направи много добър екип", добави още Папазов.

"Трябва Наско Сираков да стане президент на БФС, за да стане БФС синьо", заяви шеговито Папазов. "Не, няма Наско амбиции да става президент на БФС", добави още Папазов.

"Трябва да се има търпение. Всичко ще се случи. Това, което направиха феновете, няма начин да не бъде наградено. Левски е създаден да побеждава. Името на Апостола не е за оцеляване", каза още той. "Имахме идея за Мач на звездите в Левски. Категорично е в нашите планове. Но трябва да има публика", призна Папазов.

"20 години да взимам, не мога да изравня това, което съм дал. Какво мога да взема от футбола сега", каза още Папазов. "Да се надяваме, че в националният отбор ще има повече представители на Левски и отборът ни ще е по-силен", каза Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ytr

    14 1 Отговор
    Водиме преговори, но ни подават все четвъртит... Затова все приведени си ходим подхуенци.
  • 2 bO4kO1913

    11 0 Отговор
    Бойко има най-малко три "капии" в ПФК Левски: Тити Папазов, т.нар. "фенове" (НКП+СЗ+Тръста) и 6i6i. На тихия фронт с парите е Дебелото момче, за пропагандата отговаря Тити (в краен случай Георги Марков - дантелата), а в резерв са чакалите, дето всеки момент могат да подгонят враговете на ГЕРБ в цялата страна.
    Бойко има същите капии в ПФК ЦСКА - София: Гриша Ганчев и обкръжението му, т.нар. "фенове" (Анималс и присъдружните им) и Юлиян Инджов - човека на ДПС с парите. Ганчев и екипа (плюс Милко-Морко-Майкъла-Дърпатов...) му въртят игрите със съдии, назначения, медии, поръчкови публикации и т.н. Червените чакали са в същата роля като сините им противници, а човека с парите е Юлиян Инджов.
  • 3 ежко

    12 1 Отговор
    Тити -поредният, не -добре-с-главата!
  • 4 бастунджи

    11 0 Отговор
    Ходи лъскай бастуна на боко. може и да му поплачеш малко ама вече не фаща фандък. Такива като тебе разсипаха отбора. Ревльовци и лъскачи, политически лизачи. Хора мислещи за отбора, ( левски , цска или който и да голям или малък ) а не цицачи на хранилка при поредния назначен от силните на деня. После ама що така олелеййй. Управление с икономическа и спортна визия, младежка школа, сърцати играчи а не заплатаджии от 5тия свят.
    Тити - олицетворения на подлизурковчината и пут*о - с него левски е обречен. Пиша с малко л защото това е нарицателното на това което едно време беше този отбор. Сега е срам.
  • 5 КЛЮКА

    6 0 Отговор
    Намерили са два спонсора единият се казва "КОЙ", а на другият името е "Болен ....."
  • 6 пешо

    6 0 Отговор
    тити , тулупа и шиши не са вече фактор , левски е В група .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мимчят

    4 0 Отговор
    Вие от както дойдохте,все преговори с мощни компании водите и все сте на кота,,0,,Преговорите ви са явно,колкото преговорите,кога набирахте уж много и най добри футболисти,а вземате все най големия боклук,като оня насиру....Плащай му ти заплатата още 1 година...
  • 9 ДОКО

    2 0 Отговор
    Тити , те на опашка са се наредили тези мощни компании !