Last news in Fakti

29 Април, 2021 17:53 3 666 4

Тайсън Фюри отправи брутална закана към Джошуа (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • мач-
  • закана

"Ей Джей, ако издържиш три рунда с мен, след края на третия ще се оттегля в ъгъла и ще се откажа от мача", заяви „Циганския крал”

Тайсън Фюри отправи брутална закана към Джошуа (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Тайсън Фюри отправи доста смела, направо дръзка прогноза за предстоящия мач с Антъни Джошуа (24-1), предават колегите от boec.bg. Въпреки всички перипетии и проблеми около уреждането на мечтания сблъсък, той все още е в плановете както на „Циганския крал”, така и на Ей Джей. Надеждата е, че Битката на годината ще се проведе в края на юли или началото на август в Саудитска Арабия. В тази връзка непобеденият Фюри (30-0-1) публикува съобщение в „Инстаграм”. На него той обеща да се разправи с британския си сънародник в рамките на 3 рунда, а ако не успее да „изтрие бездомника от лицето на земята” в този период, ще се откаже от двубоя и ще си тръгне от ринга!

„Докато съм на линия, искам да призова още един човек. Един едър, напълно безполезен бездомник. Не е истински боец, а един надут перко, бодибилдър, крос фит, грозник – това е Антъни Джошуа. Ей Джей, ако си някъде там, давай да уреждаме този мач, бездомнико. Ще размажа физиономията ти на две и няма абсолютно нищо, което да можеш да сториш по въпроса. Докажи, че не съм прав, нещастнико. Аз съм най-добрият. Мислех си… Ей Джей, ако издържиш три рунда с мен, след края на третия ще се оттегля в ъгъла и ще се откажа от мача. Точно толкова уверен съм в победата си. Ще те унищожа за нула време”, изригна Фюри.

Преди това мощно словоизлияние и сериозна закана, Тайсън предупреди Франсис Нгану, че също го чака и няма търпение да се срещнат на ринга. Шампионът в тежка категория на UFC обяви след победата си над Стипе Миочич, че няма проблем да се изправи срещу Фюри и да нокаутира и него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белият прах

    13 2 Отговор
    Не прощава
  • 2 Балбоа

    5 3 Отговор
    " Циганският крал" Ай стига вееее. И там ли има такива? Тоя да не е роднина на цар Киро?
  • 3 Честито

    4 10 Отговор
    Джошуа ще смели тоя цигански тарикат. Вярно, може да се бие, има ръст и сила в ръката, но другия ще го надцака с издръжливост. Черните много носят на удари, особено в главите. Дали черепите им са по-дебели, не зная, но съдя по Тайсън, Холифийлд и Ленъкс Луис колко тежки удари понесоха, но пак стават и продължават.
  • 4 юефси

    4 4 Отговор
    По ММА правила Нгангу бие, в първи рунд. Но по боксови правила - не само Фюри, дори нашия Пулев ще размаже Нгангу без проблем.