Last news in Fakti

30 Април, 2021 10:16 1 283 1

Еди Хърн: Почти всичко е договорено за мач между Джошуа и Фюри

  • фюри-
  • джошуа-
  • уреждане-
  • съгласие-
  • преговори-
  • хърн-
  • бокс-
  • аръм-
  • световна титла

"Боксьорите се съгласиха на условията, останалото е по-лесно като уреждане", заяви мениджърът на Антъни Джошуа

Еди Хърн: Почти всичко е договорено за мач между Джошуа и Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Двубой между шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (24-1) и носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) ще има. Мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн твърдо заяви, че всички детайли по отношение провеждането на Битката на годината, вече са изчистени и сделката ще бъде обявена следващата седмица, пише boec.bg. Агентът говори по темата при изправянето лице в лице на Джоузеф Паркър и Дерек Чисора, които ще боксират в събота вечер в Манчестър. Той опроверга твърденията на промоутъра на Фюри - Боб Аръм, че няма развитие по темата и те вече се насочват към преговори за трилогия с Дионтей Уайлдър (42-1-1).

„Видях какво е казал Боб Аръм. Пратих му съобщение, за да го питам дали има нещо да ми казва. Вярно е, че говорихме по темата преди седмица, но той излъга, че са минали две. Мисля, че се опитва да ни пресира, защото изоставаме с няколко дни от графика, който сами си бяхме поставили. Трябва да оформим документите с домакините, с които вече сме работили и знаем какво да очакваме. За нас тази част от сделката е готова. Не искам да покажа неуважение към Боб Аръм, той е невероятен промоутър, но никога не е бил въвличан в подобни преговори, от такъв мащаб. Изисква се време. Говорейки за най-големия мач в света на бокса, е хубаво поне малко да ни подкрепят. За мен важното е, че боксьорите се съгласиха на условията, останалото е по-лесно като уреждане. До седмица ще сме готови”, категоричен е Еди Хърн.

По всичко личи, двубоят ще се проведе в Саудитска Арабия и трябва да е в края на юли или началото на август. Индикациите сочат, че Джошуа и Фюри ще поделят по 75 милиона долара, гарантирани по договор. Към тях ще се прибавят и приходите от парите за билети в залата, реклама, както и от телевизионните права.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е това вече

    4 0 Отговор
    Ще бъде добра битка. Фюри има много дълги ръце и е много труден съперник.