Last news in Fakti

17 Май, 2021 18:35 1 777 3

Голяма загуба за Бундестима

  • германия-
  • бундестим-
  • бундестима-
  • евро 2020-
  • марк-андре тер стеген

Марк-Андре тер Стеген потвърди, че ще се подложи на операция на коляното, което означава, че той няма да може да играе на европейското първенство

Голяма загуба за Бундестима - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Вратарят на Барселона и германския национал на Германия Марк-Андре тер Стеген потвърди, че ще се подложи на операция на коляното, която автоматично го изважда от състава на „Бундестима“ за предстоящото европейско първенство това лято.

„Разочарован съм от вчерашното поражение и от това, че вече не можем повече да спечелим Ла Лига“ написа Тер Стеген в социалната мрежа „Instagram“.

„След сложния старт на сезона, показахме характер в 19 мача без загуба, но не успяхме да запазим тази форма. Реших заедно с медицинския екип на клуба да направя допълнителна интервенция на коляното. Тъжно ми е, че ще пропусна EURO 2020 през лятото с Германия. За първи път от много години ще бъда фен у дома, подкрепяйки страната си, надявам се да спечелим! След лятната пауза, когато се върнем на терена, надявам се да успея да играя отново с феновете, липсва ми! Благодаря ви за подкрепата през този труден сезон и бъдете здрави!“, гласеше още поста на вратаря.

Барселона потвърди, че 29-годишният страж ще бъде се подложи на операция в четвъртък, 20 май в шведската столица Малмьо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инквизиторът

    2 0 Отговор
    Мнооооо важно, ще пази Ману!
  • 2 Германец

    4 0 Отговор
    Харесвам Ви и редовно Ви чета, ама много моля, гледайте като пишете, че шведската столица била Малмьо! Моля не се излагайте така, все пак не сте БЛИЗЗЗЗ

    Коментиран от #3

  • 3 Шоп от СО

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Германец":

    Малмьо е столицата на Шведския калифат хахахах