Last news in Fakti

18 Май, 2021 13:20 1 783 4

Нокаутиран на два пъти MMA боец иска да разбива глави

  • люк рокхолд-
  • рокхолд-
  • завръщане

"Време е да разбия малко глави. Тялото ми се чувства добре и съм около 93 килограма", заяви Люк Рокхолд

Нокаутиран на два пъти MMA боец иска да разбива глави - 1

Люк Рокхолд планира да се завърне в средна категория на UFC. 36-годишния бивш шампион не се е бил от 2 години. Той направи неуспешен дебют в полутежка категория и беше нокаутиран от Ян Блахович през 2019 година, припомня mma.bg.

Люк си тръгна със счупена челюст и сериозно обмисляше оттегляне от ММА. Той е в серия от 2 поредни загуби с тежък нокаут и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Рокхолд няма победа вече 4 години, но не се притеснява.

Той вярва, че все още е сред топ бойците и може да стигне до титлата. В една от последните си изяви за медиите Люк сподели, че иска да разбива глави, но всички бягат от него:

"Време е да разбия малко глави. Тялото ми се чувства добре и съм около 93 килограма. Всичко е точно и трябва да намеря някой търтей, който да приеме бой. Ще се бия в средна категория. Там се чувствам добре, вкарах щети, спечелих титлата и пак планирам да го направя. Искам да се бия с боец, който ще се бие.

Трябва да намеря боец от топ 10, който е готов за бой. Има няколко бойци от топ 10, които измислят оправдания, за да не се бият с мен. Кои са те, че да отказват? Последната ми битка в тази категория беше срещу Ромеро преди години. Тогава той се провали на кантара.

Аз напуснах класирането, но всъщност не съм. Все още съм там. Всички знаят кой съм аз и какво мога да правя. Всички си намират оправдания, за да не се бият с мен. Няма да се бия с боец, който не може да ме развълнува. Трябва да е някой, който има смисъл и ще развълнува феновете. Искам да се завърна и да оправя нещата", каза Рокхолд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГруЮ

    5 1 Отговор
    Егати мазохиста. Иска пак да го бият.
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 3 Отговор
    Иди се запиши при чакалите на Бойко Борисов. Интелигентността те лишава от предимство.
  • 3 Мдааа та

    1 0 Отговор
    Това е епохална новина. Браво, фатки.
  • 4 Макарон

    1 0 Отговор
    3 нокаута, Биспинг, Ромеро и след това Блахович.