Last news in Fakti

20 Май, 2021 15:02 2 197 6

Остри нападки и обвинения летят в социалните мрежи между Джошуа и Тайсън Фюри

  • джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Джошуа, ти си по-голямо лайно от Еди

Остри нападки и обвинения летят в социалните мрежи между Джошуа и Тайсън Фюри - 1

Тайсън Фюри предложи на Антъни Джошуа да се бият с голи ръце още този уикенд. Световният шампион на WBC реагира остро на обвиненията в лъжа, които притежателят на титлите на WBA, WBO, IBF и IBO отправи към него.

“Светът сега те гледа заради измамата, която си. Ти излъга феновете и ги подведе. Използва името ми за влияние, а не за битка. Доведете ми боксьор, който може да прави бизнес”, написа Джошуа в социалните мрежи, след като арбитражен съд в САЩ задължи Фюри да се бие отново с Дионтей Уайлдър. Обявен бе и краен срок това да се случи - 15 септември. Това постави под сериозна заплаха дългоочакваната мегабитка между Антъни и Тайсън за обединяване на всички титли в тежка категория.

Реакцията на Тайсън Фюри не закъсня: "Антъни Джошуа, ти си по-голямо лайно от Еди (б.р. промоутъра на Ей Джей Еди Хърн). Бълваш само лайна!" Твоят екип знаеше, че има арбитраж, който е извън моя контрол.Но понеже казваш, че съм измамник – нека се бием още този уикенд с голи кокалчета, докато един от двамата се откаже. Нека заложим по 20 милиона!".

"Ако е имало арбитраж, защо да обявяваме пред света, че ще се бием? Договорът беше подписан! Голи кокалчета? Ти си добро хлапе, не си играй с мен. Ще те фрасна по плешивата глава и ти няма да направиш нищо! Боклук!", отвърна му Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малинкомонк

    3 13 Отговор
    Ако не помогне психическото оръжие на Фюри, в което е мн добър и така натделява главоломно над опонентите си, да пречупи Антъни, Той ще бъде размазан. Времето си минава и не си давате сметка AJ какъв става, робот в човешка плът. Когато Фюри извади сила тогава вече нщ няма да му липсва, но го играе лигльо, бърз е техничен е ,но е на 1 удар от Джошуа...,А онзи има многооооо какво да показва . Ако има такъв мач, Нокаут за Джошуа до 6 рунд

    Коментиран от #3

  • 2 Няма ли

    6 1 Отговор
    да пуснат нашия Пулев барем да съдийства?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Негърът

    5 2 Отговор
    е зобан
  • 5 Ромул

    1 0 Отговор
    Ще се появи Кубрети на срещата между тези двамата и ще прогърми..."Не се карайте вие двамата-не се репчете, ами един по един ще ви пребия и ще остане място и оная черна 🐒 отвъд Океана да натупам!" Всички ще млъкнат изведнъж.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.