Last news in Fakti

22 Май, 2021 15:42 2 075 2

YouTube звезда се закани, че ще пребие брата на Тайсън Фюри

  • джейк пол-
  • томи фюри

Джейк Пол не е впечатлен от 22-годишния британец Томи Фюри, който е по-малък брат на Тайсън

YouTube звезда се закани, че ще пребие брата на Тайсън Фюри - 1

Джейк Пол не е впечатлен от Томи Фюри, който е по-малък брат на Тайсън Фюри. Наскоро в социалните мрежи Тайсън предизвика Пол и го призова да се бие с Томи на ринга. Звездата от YouTube обаче не е впечатлен от 22-годишния британец, който е с рекорд 5-0 на ринга, предаде mma.bg.

Томи Фюри ще се бие на 5-ти юни с Анди Бишъп, който е с рекорд 0-14 в бокса. Това определено донесе много критики и подигравки по адрес на Фюри, който печели 4 от битките си с нокаут.

В социалните мрежи Пол реши да отговори на Томи и сподели, че все още не е на неговото ниво. Джейк разкри, че се намира в Пуерто Рико и е готов да пребие Томи, който го търсил в Маями. Ето какво още каза "Проблемното хлапе":

Отчаянието прониква през порите на семейство Фюри. Toва е доста унизително. Тайсън Фюри, който е световен шампион в тежка категория пише в своя Инстаграм. Той ме моли да се бия с неговия брат.

Томи Фюри, фокусирай се върху битката си след няколко седмици, за която никой не знае. Този мой клип ще е най-голямата реклама за битката ти. Избираш си съперник, който да се бие с теб, а дори не е тренирал.

Бий се с истински боец, продай PPV и тогава ще говорим. Идваш в Маями, за да ме търсиш, а знаеш, че съм в Пуерто Рико. Ако дойдеш при мен, тогава с удоволствие ще те пребия.

Томи, биеш се за $100,000 долара. За съжаление трябва да изкачиш още стъпала, за да ми дойдеш на нивото. Повече няма да говоря за това. Майната им на Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    И двамата гледат като слабоумни!
  • 2 Snake

    0 0 Отговор
    KSI го преби, все едно удря боксова круша, добре, че съдията отсъди в негова полза, да не се орезили.
    Та, по-полека със самохвалството.