Last news in Fakti

28 Май, 2021 19:42 2 551 1

Владинова за ансамбъла по художествена гимнастика: Най-добри са в момента

  • невяна владинова-
  • художествена гимнастика-
  • ансамбъл по художествена гимнастика

"На европейското ще бъдем с ансамбъл (девойки), ансамбъл (жени), Боряна Калейн и Катрин Тасева. Това е най-важното състезание преди Олимпиадата", каза вицепрезидентът на Българска федерация по художествена гимнастика

Владинова за ансамбъла по художествена гимнастика: Най-добри са в момента - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

На фокус в художествената гимнастика са Световната купа в Пезаро, както и Европейското първенство във Варна, което ще се проведе от 9 до 13 юни.

"Разбира се, от ансамбъла очакваме медали. Всички знаем, че те са най-добрите в момента", каза вицепрезидентът на Българска федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова пред телевизия Bulgaria ON AIR.

"Няма да има нови съчетания, но ще ги видим усложнени, тъй като това се случва постоянно. Всеки ден се добавят стойности и се усложняват. На европейското ще бъдем с ансамбъл (девойки), ансамбъл (жени), Боряна Калейн и Катрин Тасева. Това е най-важното състезание преди Олимпиадата. Подготовката протича нормално, а след Пезаро - момичетата отиват директно във Варна", допълни още Владинова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    2 3 Отговор
    Най добрите в момента? А рускините?