8 Юни, 2021 16:45 2 589 0

Джетовете откриват сезона във Варна

  • джетове-
  • ски-
  • състезание-
  • варна

Морската ни столица ще домакинства за първи път на джет ски състезание от международен мащаб от 11 до 13 юни

Джетовете откриват сезона във Варна - 1
Снимка: Сребрина Гаджева

Първи кръг от Националните шампионати и „Балканска Джет Ски Купа“ стартират във Варна. Морската ни столица ще домакинства за първи път на джет ски състезание от международен мащаб от 11 до 13 юни.

Инициативата и организацията е на „Джет Ски Клуб Варна“ и Дирекция Спорт на Община Варна в лицето на директора Кристиян Димитров.

На офицерския плаж сили ще премерят над 50 състезатели от България, Румъния и Гърция в различните категории. Звездата в атрактивната Free Style категория е Европейския шампион Дени Делиман от Румъния, а при децата отново ще ни радва 13 годишната Мари Петрова и двукратния републикански шампион Антон Горещилов. Те ще мерят сили с румънския състезател Себастиан Давидеску, който е само с една ръка и силна воля за победа.

При дамите също ще бъде интересно и красиво. Шампионката Димана Михалева ще пази титлата от състезателките на „Кинекс Моторспорт“ Даяна Топалова и Киара Богданова. При най-мощните джетове над 500 к.с. водата ще „ври и кипи“ при стартовете на Марио Михалев - многократен джет ски шампион и претендентите Стоян Топалов, Мартин Димов и Ангел Ангелов от Варна.

Стартовете започват от 10 часа в събота, а финалните гонки са в неделя от 10 часа. Повече информация можете да намерите във Фейсбук страницата ни Jet Ski Bulgaria.

Джетовете откриват сезона във Варна
Снимка: Сребрина Гаджева



Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА