Last news in Fakti

14 Февруари, 2013 09:06 1 082 4

Моуриньо отново сипе обвинения

  • моуриньо-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • рамос-
  • вина
Моуриньо отново сипе обвинения - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо хвърли вината за вчерашното равенство с Манчестър Юнайтед от 1/8-финалите на Шампионската лига върху своите футболисти. Специалния индиректно посочи Серхио Рамос като главен виновник за негативния резултат за Реал.

"Тренираме, гледаме видео на съперника, за да рзберем силните им страни, но когато губиш в индивидуалните двубои никаква организация не може да ти помогне. Започнахме мача добре, а те ни вкараха при първата си атака", заяви португалският наставник след срещата. 

"Харесва ми да играя първия мач у дома. Сега знаем от какво се нуждаем в реванша. Ще играем в нападение на "Олд Трафорд". Ако вкараме първи, излизаме напред. Знаем какво трябва да направим", увери Специалния. "Не искам да правя много задълбочен анализ. Създадохме положения за повече от един гол. Те играха своята игра. Способни сме да вкараме голове на "Олд Трафорд", каза още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 alex

    0 0 Отговор
    в интерес на истинита Реал бяха по-добрият отбор, но ефективността на Юнайтет е порзителна, и като се има в предвид непростимият според мен пропуск на Ван Перси ако Реал пак продължат да изпускат положенията си и в реванша.....Общо взето мача никак не е решен!!!
  • 2 Реалист

    0 0 Отговор
    Не съм фен нито на "Реал", нито на "Манчестър Юнайтед", но наистина "Реал" нямаха късмет и спортно щастие в този мач... Дано за следващия мач, съдбата се обърне с лице към тях! Нищо не е решено!
  • 3 Съни Миланов

    0 0 Отговор
    И аз съм на това мнение , защото на Олд Трафорд Манчестър ще трябва да напада , а със бързината на гелосания и Ди Мария ще има пространства за светкавични контри . Абе много интересен реванш безспорно .

    Коментиран от #4

  • 4 520 зендер

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Съни Миланов":

    Безпорно ще е финал преди финала ама си мисля че Реал Мадрид трябва да напада.При евентуално нулево равенство на Олд Трафорд и резултата в Испания ще се класира Манчестър Юнайтед.