Last news in Fakti

5 Август, 2021 09:58 1 226 0

Тотнъм и Челси не се победиха в контрола

  • челси-
  • тотнъм-
  • контрола-
  • трофей-
  • шампионска лига-
  • кейн

"Сините" показаха трофея от Шампионската лига

Тотнъм и Челси не се победиха в контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Челси и Тотнъм завършиха 2:2 в контролна среща в Лондон. Преди мача на "Стамфорд Бридж" домакините показаха трофея от Шампионската лига пред около 40 хиляди зрители, които бяха заели места по трибуните.

Привържениците на Челси се насладиха на почетната обиколка на любимците си с купата, която беше изнесена от капитана Сесар Аспиликуета.

Тотнъм беше без голямата си звезда Хари Кейн, който е пред трансфер в Манчестър Сити.

Хаким Зиеш вкара два гола за Челси - в 16-ата и 49-ата минути, за да даде добра преднина на домакините - 2:0. "Шпорите" обаче не се предадоха и стигнаха до равенството. Лукас Моура се разписа в 56-ата минута, след което точен за 2:2 беше Стивън Бергвайн в 70-ата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА