Last news in Fakti

6 Август, 2021 12:21 2 269 3

Агентът на Ериксен разясни намеренията му

  • кристиан ериксен-
  • агент-
  • мартин шоотс

Няма график, няма натиск за това кога да се върне в игра. Нищо”, заяви Мартин Шоотс

Агентът на Ериксен разясни намеренията му - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Агентът на Кристиан Ериксен - Мартин Шоотс, отрече информацията, че халфът ще се завърне на терена след 4-5 месеца. Вчера датският футболист, който се размина със смъртта на Европейското първенство, се завърна на базата на Интер, а според “Кориере дело Спорт” той е споделил на съотборниците си, че ще се върне на терена до 4-5 месеца.

“Аз лично никога не съм го чувал да казва подобно нещо. Интер се радваше да види, че Кристиан е в добро състояние. Той иска да е в най-доброто възможно състояние, за да бъде баща, съпруг, син, брат и приятел. Няма график, няма натиск за това кога да се върне в игра. Нищо”, заяви Шоотс.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    6 1 Отговор
    Да си харчи парите и да се радва на живота

    Коментиран от #2

  • 2 Ха - ха

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шопо":

    До кога ще има за харчене, започне ли с футбола пак ще е до там живота му. Професионалните футболисти са на допинг!
  • 3 све

    5 0 Отговор
    Когато дойде в Интер се зарадвах много, защото го харесвах как играе в Тотнъм, но така и не му се получиха нещата. Не беше същият Ериксен, но сега е най-важно да е жив и здрав и да гледа напред !