Last news in Fakti

13 Август, 2021 12:52 8 000 6

Тайсън Фюри преживя истински кошмар

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • дъщеря-
  • бебе

Новороденото момиче е било мъртво за три минути

Тайсън Фюри преживя истински кошмар - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри преживя истински кошмар. В неделя 33-годишният британец се похвали, че е станал баща за шести път. Роди се третата му дъщеря Атина.

Сега обаче бащата на боксьора – Джон, разкри, че новороденото момиче е било мъртво за три минути, но е било спасено като по чудо от навременната намеса на лекарите от болницата в Ливърпул. Малката Атина е била поставена на изкуствено дишане, но то вече е изключено и тя се справя сама.

Тайсън Фюри, който вчера навърши 33 години, сам призна за преживените кошмарни мигове със стори, публикувано в „Инстаграм“.

„Благодаря на всички за проявената загриженост. Малката Атина е добре, в стабилно състояние и вече не е на изкуствено дишане. За момента все още е в интензивното отделение. Благодаря на всички лекари и медицински сестри. Бог да ви благослови“, написа Циганския крал.

Тайсън Фюри и съпругата му Парис имат три момчета и три момичета. Мъжките му наследници всички имат като първо име Принс. Другите му две дъщери носят имената Валенсия Амбър и Венесуела. Трябва да се отбележи, че това не е първият проблем с дете на боксьора. Неговата съпруга има два спонтанни аборта – през 2014 и 2018 г.

Тайсън Фюри преживя истински кошмар


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво !

    18 1 Отговор
    Живо и здраво да е бебето и да стане като баща си !
  • 2 васик атанасова

    5 2 Отговор
    няма как да си мъртав за 3 минути
    настъпи ли мозъчна смърт тя е необратима
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    14 2 Отговор
    Добре се справя СиGанинът - на 33 години с 6 деца,
    този етнос ще надживее всички, даже и хлебарките...
  • 4 В е л и к и я

    7 1 Отговор
    Ами като се дрогира и клати винаги може да се очаква проблеми със здравето на децата му ...! Така е когато простотията и безхаберието се съберат в някой индивид ...!
  • 5 Уточнение

    9 0 Отговор
    Цигански крал и циганин в неговия случай означава "пътеществащ".Това е техен си жаргон за тези, които живеят в Кемпери и пътуват из страната.Нищо общо с нашите цигани.
  • 6 Другаро

    2 0 Отговор
    Бог да пази милото детенце
    Сила миличка
    Стискай юмручетата като Тати и успех
    Бог да пази всички дечица по земята
    Да им даде сила в борбата за живот
    Това е най-прекрасният дар
    , 👍👍👍👍👍👍👍