Last news in Fakti

7 Септември, 2021 12:10 1 535 2

Нова доза ударна селекция в ЦСКА 1948

  • крум стоянов-
  • емил мартинов-
  • деян лозев-
  • цска 1948

Крум Стоянов, Емил Мартинов и Деян Лозев официално се присъединиха към ЦСКА 1948

Нова доза ударна селекция в ЦСКА 1948 - 1

Крум Стоянов, Емил Мартинов и Деян Лозев официално се присъединиха към ЦСКА 1948, похвалиха се от клуба. Тримата състезатели преминаха при „червените“ от тима на Арда в последните дни на трансферния прозорец.

В отбора на "червените" Стоянов, Мартинов и Лозев ще могат да работят отново с доскорошния си наставник Николай Киров. Именно новият старши треньор на ЦСКА 1948 е изиграл основна роля при привличането на играчите.

В края на юли с кърджалийци те се изправиха срещу израелския Апоел Беер Шева в предварителните кръгове на Лигата на конференциите след историческото първо класиране на Арда в евротурнирите.

Лозев и Мартинов пък спечелиха с отбора сребърните медали от турнира за Купата на България през изминалия сезон.

Трите нови попълнения в понеделник се включиха в тренировъчния процес на състава на Спортния комплекс в Правец преди предстоящия домакински двубой от 7-мия кръг на efbet Лига срещу Ботев Враца в неделя от 18:45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    3 0 Отговор
    Ударна доза? И в тая новина се пробутва ковит истимаро. :D
  • 2 ГЕРЕН

    0 0 Отговор
    ТО НЕКА СЕ ВЪРНЕ ЧЕРЕПО.....
    ЩЕ ИМА УДАРНА ДОЗА БИО
    НАСАЖДАНЕ СЪС ОБОРСКИ ТОР.