Last news in Fakti

7 Септември, 2021 12:27 1 795 1

Дебютът на Роналдо в Ман Юнайтед се отлага

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • карантина-
  • коронавирус

Очакваше се той да излезе на терена пред феновете на “червените дяволи” в домакинството на Нюкасъл още тази събота в среща от 4-ия кръг на Висшата лига, но звездата се прибра в Манчестър едва на 4 септември

Дебютът на Роналдо в Ман Юнайтед се отлага - 1
Снимка: БГНЕС

Повторният дебют на Кристиано Роналдо с фланелката на Манчестър Юнайтед може да се отложи с няколко дни.

Очакваше се той да излезе на терена пред феновете на “червените дяволи” в домакинството на Нюкасъл още тази събота в среща от 4-ия кръг на Висшата лига, но звездата се прибра в Манчестър едва на 4 септември.

Кристиано бе освободен от лагера на националния тим, но по правилата на британското правителство трябваше да се подложи на 5-дневна карантина. Тя изтича на 9-и септември и Роналдо ще може да направи едва една тренировка с новия си тим, което вероятно ще стане причина за отлагането на дебюта.

Следващият мач на тима след домакинството на Нюкасъл е гостуване в първа среща от груповата фаза на Шампионската лига срещу швейцарския Йънг Бойс във вторник вечер.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    2 1 Отговор
    Павка , ::::: "През 2003 година Сър Алекс Фъргюсън трескаво се оглежда за заместник на титулярното си дясно крило и любимец на привържениците Дейвид Бекъм. Играчът станал известен с номер 7 тъкмо е преминал в Реал Мадрид" - толкова за ДЕБЮТА‼️