Last news in Fakti

27 Септември, 2021 19:40 1 769 4

Христо Крушарски се заяде с градския съперник

  • христо крушарски-
  • локомотив (пловдив)-
  • ботев (пловдив)

“В Ботев започнаха да харчат доста пари. Плащат високи заплати, но накрая пак ще са зад нас", заяви собственикът на Локомотив (Пловдив)

Христо Крушарски се заяде с градския съперник - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски продължава да е оптимист и вярва, че тимът му ще успее да постигне целите си и да си спечели правото да участва в евротурнирите.

“В Ботев започнаха да харчат доста пари. Плащат високи заплати, но накрая пак ще са зад нас. Парите не играят на терена. Нашият отбор се е доказал. Аз си знам възможностите, но никога не съм се плашил от работа и не си оставям каруцата в калта“, сподели Крушарски пред “Мач Телеграф” ден след дербито на Пловдив.

“При нас има доста нови играчи и някои от тях започват да влизат в час. Тепърва ще ставаме по-добри. За разлика от тях, ние продължаваме и за Купата на България, а те рано-рано приключиха там”, каза още бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    7 0 Отговор
    не съм привърженик на Локомотив или на Ботев . Но старите хора казват на такъв тип човек - лаладжия. Има и по благозвучно определение , но не е необходимо.
  • 2 Пучо Капучо

    7 0 Отговор
    Тоя реднек, с вид на доказан и.диот, да не се занимава с градските от Ботев, ами да си погледне катуня, че тоя сезон смърфаляците нищо няма да видят...и Гонзьо чак ше избяга.
  • 3 хахаха

    4 0 Отговор
    Оуигофрен, оуигофрен!
  • 4 таке даскалот

    4 0 Отговор
    Глей си кюнците бе КОМПИР !!!