Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 08:30 3 123 2

Уайт обясни защо се е оттеглил от мача с Валин

  • дилиан уайт-
  • ото валин

От лагера на шведа очакват пренасрочване, а не отмяна на двубоя

Уайт обясни защо се е оттеглил от мача с Валин - 1
Снимка: БГНЕС

Дилиан Уайт най-накрая разкри причините, за да се откаже от боя с Ото Валин, като призна, че е получил контузия в рамото, научихме от Sky Sports.

Британецът трябваше да защитава позицията си на задължителен претендент за титлата на WBC, но от екипа му отмениха срещата първоначално без да дават обяснение. Това разгневи лагера на шведския боксьор, като оттам настояват за пренасрочване, а не за отмяна на срещата.

Съкрушен съм, особено след великолепния лагер, страхотната форма и отличните спаринги. Нямах търпение да нокаутирам Валин и то още в първата половина на мача. Съкрушен съм, че няма да се бия на 30 октомври, но ми се иска да благодаря на всички за подкрепата“, каза 33-годишният тежкоатлет пред британското издание.

Уайт ще запази позицията си на задължителен претендент за пояса на Тайсън Фюри, въпреки развоя на събитията, а Ото Валин по всяка вероятност ще трябва да си потърси друг съперник, за да продължи похода си към първи шанс за шампионския пояс.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    10 1 Отговор
    Хубава работа ама циг.......а
  • 2 Гост

    5 1 Отговор
    Малоумни правила имат тези. Като се е контузил, обявяват другия за победител, както е в другите спортове и се кара нататък.
    Пренасрочвания, протакания, пълни глупости.