Last news in Fakti

9 Декември, 2021 10:45 2 058 4

Четирима въоръжени мъже нападнаха звезда, съпругата му и децата в дома им

  • марк кавендиш-
  • колоездене-
  • обир-
  • кошмар

Полицията в Есекс разследва инцидента, който е оставил семейството истински потресено

Четирима въоръжени мъже нападнаха звезда, съпругата му и децата в дома им - 1

Британският колоездач Марк Кавендиш е бил нападнат от четирима въоръжени мъже, които опитали да оберат дома му. Кошмарната случка е от края на ноември, а сега за нея съобщиха от полицията в графство Есекс в Англия. Самият Кавендиш също проговори за кошмара, който е преживял със семейството си.

36-годишната звезда на колоезденето, съпругата му и децата им са били заплашени с нож при грубото нападение в ранните часове на 27 ноември, потвърди колоездачът в социалните мрежи.

Полицията в Есекс разследва инцидента, който е оставил семейството истински потресено.

Засега няма арестувани. Сред откраднатите вещи са изключително ценен куфар и два часовника.

"Стресирани сме от инцидента. Не просто аз и съпругата ни, а и децата, които се страхуваха за живота си. Сега се справяме с последствията. Никой не трябва да се сблъсква с подобно преживяване в дома си, където всички би трябвало да се чувстват в безопасност", написа Кавендиш в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    5 1 Отговор
    Не! Това не е вярно. Там такива работи не стават. Това става само тук. Само "Ганчо" ги прави такива. Нали така, соросоиди?

    Коментиран от #3

  • 2 В "бяла"

    3 0 Отговор
    ... Великобритания това да стане (слагам в кавички, защото едно време в началото на т. н. "демокрация" любима фраза беше "белите държави")!!! Не вярвам!!! Може би скоро и тук ще стане така, защото и ние вървим по стъпките на "цивилизована" Европа!!! Добре че блока се заключва долу!!! Ама не се знае комшиите какво мислят!!!
  • 3 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Ако няма какво умно да напишеш, просто не пиши глупости.
  • 4 Агент Куфар

    0 0 Отговор
    "изключително ценен куфар"

    Колко ценен може да е един куфар сам по себе си?