Last news in Fakti

12 Декември, 2021 17:00 847 0

Динамо остави битката за титлата със Зенит жива

  • динамо москва-
  • зенит санкт петербург

Дербито на върха в руската Висша лига не излъчи победител

Шампионатът на Русия през настоящия сезон се очертава да е доста интригуващ, особено след като Динамо Москва и Зенит Санкт Петербург не се победиха в дербито на 18 кръг.

Гостите изпуснаха дузпа още в 11', когато Клаудиньо не успя да се разпише, но малко по-късно той намери начин, за да се реваншира на съотборниците си с попадение.

След паузата Скопинцев изравни в 72', но амбицията на „московчани“ за успех бе неутрализирана от добрата игра на Михаил Кержаков с вратарските ръкавици.

Разликата в таблицата остава 2 точки в полза на Зенит, но ЦСКА Москва успя да навакса малко от изоставането си и вече гледа малко по-смело към лидерите, макар дистанцията да остава съответно 6 и 8 точки от първите две места.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА