Last news in Fakti

12 Декември, 2021 20:00 2 005 4

Сериозен бум на COVID и в лагера на Манчестър Юнайтед?

  • манчестър юнайтед-
  • covid-19

Мачът от междинния кръг с Брентфорд е застрашен

Сериозен бум на COVID и в лагера на Манчестър Юнайтед? - 1
Снимка: Висша лига

Манчестър Юнайтед е вторият голям английски клуб след Тотнъм, в който се разрази истински бум на COVID-19, научихме от The Sun.

Централният защитник на тима Виктор Линдельов бе сменен през уикенда в мача с Норич, тъй като изпитваше проблеми с дишането, но на този етап не е потвърдено, дали това има връзка с коронарната инфекция.

Все още няма яснота чии са положителните проби при „червените дяволи“, но за сега се смята, че те са на част от играчите и треньорите под ръководството на Ралф Рангник.

В следващите дни очакваме новини в тази посока, като за сега междинният кръг с Брентфорд изглежда застрашен, да не се състои, ако се повтори сценария с Тотнъм и Брайтън от днес.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Iviviv

    15 2 Отговор
    Нали са ваксани де що стана.
  • 2 ФутБлисту прави ГРУПОВО

    2 0 Отговор
    И КОЙ ПЕДАААЛЛСАМОТОЙНЕ ИБАААУУУЛ
  • 3 Пешо

    4 0 Отговор
    Фред са ваксинирани. Нали, тъй. Къф е проблема?
  • 4 КАНАРА МАНЧО ПЛОВДИВ

    1 0 Отговор
    ТЕ СТРУВАТ МИЛЯРД А ДА НЯМА КОНТРОЛ ВСИЧКИ ДЕН? ДАВАШ ПАРИ НА ВЯТЪР.