Last news in Fakti

15 Декември, 2021 19:00 1 082 0

Желанието за игра на Ериксен води до раздялата му с Интер

  • кристиян ериксен-
  • интер

Датчанинът ще потърси друго място, където ще може да практикува футбол с дефибрилатор

Желанието за игра на Ериксен води до раздялата му с Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Датската футболна звезда Кристиян Ериксен е напът да разтрогне договора си с италианския Интер, след като двете страни са се разбрали, че няма как да продължат да изпълняват контракта си, докато за плеймейкъра важи забраната за участие в официални мачове, научихме от Gazzetta dello Sport.

Халфът има желание да продължи с кариерата си, въпреки факта, че има имплантиран дефибрилатор след инцидента на Евро 2020, когато едва не загуби живота си по време на мач. Правилата на CONI обаче не позволяват на играчи с подобно медицинско състояние да практикуват професионално футбол.

Ръководството на „нерадзурите“ също би искало да си спести разходите от високата заплата на Ериксен, щом не може да го използва, но в същото време са изразили готовност да оказват помощ на датчанина, когато такава му е необходима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА