Last news in Fakti

23 Декември, 2021 15:30 1 129 0

Днес се определят полуфиналистите в Снукър Гран при България

  • снукър

Финалът в престижния турнир наближава

Днес се определят полуфиналистите в Снукър Гран при България - 1
Снимка: Circle Media

Последните три мача от груповата фаза на втория турнир от веригата Снукър Гран при ще определят днес участниците на полуфиналите. Турнирът е с награден фонд от 3000 лева и се излъчва по B1B Box.

В група А още вчера Братислав Кръстев си осигури участие на полуфиналите, след като записа три победи от три мача, а снощи третата си победа в групата записа и Георги Величков, който победи с 3:0 фрейма Теодор Чомовски. Днес Кръстев играе със Симеон Райков, който има две победи и една загуба и този мач ще е решаващ за това как ще изглежда крайното класиране в тази група.

Виктор Илиев оглави подреждането в група Б с три победи от три мача, а днешната му среща с Виктор Костов ще е решаваща за шансовете на Костов, който има една победа и една загуба от два изиграни мача. Спасиан Спасов заема втората позиция в групата с две победи и една загуба и днес открива програмата с мач срещу Костов. Максим Костов е 4-и, но е с най-малко мачове до момента – два, в които е записал една победа и една загуба. Ако вземе две победи днес, Костов може да обърне с главата надолу подреждането в групата.

Телевизионната програма днес включва прякото излъчване на двата полуфинала, като първият стартира в 18:00 часа. Феновете на снукъра ще могат да проследят полуфиналите пряко по B1B Box. Финалът е утре от 12:00 часа и също ще се излъчва на живо.

Програма за днес, 23.12.2021 г.

10:00 ч. – Максим Костов – Спасиан Спасов
12:30 ч. – Братислав Кръстев – Симеон Райков
15:00 ч. – Виктор Илиев – Максим Костов
18:00 ч. – Полуфинал 1
21:00 ч. – Полуфинал 2


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА