Last news in Fakti

13 Януари, 2022 21:30 3 504 6

Уайлдър ще възражда кариерата си срещу Чисора

  • дионтей уайлдър-
  • дерек чисора

Американецът има нужда от успех срещу топ боксьор, за да повярва отново в себе си

Уайлдър ще възражда кариерата си срещу Чисора - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър все още умува дали е време да се откаже от бокса или да направи опит да възстанови увереността си в мач срещу високопрофилен атлет, какъвто несъмнено е Дерек Чисора. Самият британец има същата цел и призна, че би приел подобно предизвикателство, говорейки по темата пред Talksport, цитиран от DAZN.

Мисля, че и двамата сме с по две поредни загуби, така че защо не? Ако трябва да съм честен, работата е там, че искам да се бия с всички. Когато се откажа, искам да се върна и да си кажа, че съм се бил с всички в моята ера и съм се наслаждавал. Просто искам да се насладя. Не ми се иска да се крия и един ден да си попитам, защо не съм се боксирал с този или онзи. Искам го на 100% и да, ще го победя!“, каза британецът.

Чисора всъщност е в серия от 3 поредни загуби. Първо той бе победен от Олександър Усик в първия мач на украинеца в тежка категория, а след това отстъпи в два поредни мача на Джоузеф Паркър.

Уайлдър пък развали перфектния си актив през 2018 г., когато съдиите изненадващо дадоха равенство в първия му сблъсък с Тайсън Фюри. Последваха победи над Доминик Бризийл и Луис Ортиз, а след това „Циганския крал“ го нокаутира на два пъти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 5 Отговор
    Равния в Фюри изобщо не беше изненадващ, както се яидя в следващите две срещи...
  • 2 Пулю

    12 4 Отговор
    Чисора ще се откаже,уайлдър ще смаже всички останали боксьори.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфa Вълкът

    9 4 Отговор
    Да се пробва срещу Руис и да се пенсионира спокоен, че му минало времето!
  • 5 Усик

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Пулю":

    мен не може
  • 6 Васик атанасова

    15 1 Отговор
    Чисора всеки го бие
    Какъв топ боксьор е той ?
    Корава глава + чувал с картофи