Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 17:30 1 221 0

Хосеп Гуардиола: Не се притеснявайте, няма да се превърна в сър Алекс Фъргюсън

  • хосеп гуардиола-
  • сър алекс фъргюсън-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед

Испанецът все пак може да повтори едно от знаменитите постижения на шотландеца

Хосеп Гуардиола: Не се притеснявайте, няма да се превърна в сър Алекс Фъргюсън - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола несъмнено е един от най-великите мениджъри на нашето време и сравненията с великани от ранга на сър Алекс Фъргюсън не датират от днес или вчера. Преди 1/8-финалния мач от Шампионската лига в Португалия за неговия Манчестър Сити срещу Спортинг Лисабон Пеп бе запитан от The Guardian, дали ще успее да повтори един от успехите на шотландеца, затвърдили легендарния му статус.

Няма да се превърна в сър Алекс Фъргюсън, не се притеснявайте“, отговори лаконично испанецът по повод темата, дали ще успее да защити титлата от Висшата лига в два отделни случая, както единствено преди него е правел „Съра“.

Що се отнася до самата среща в Европа, „гражданите“ са явен фаворит, като дори букмейкърите дават най-големи шансове за титлата именно на англичаните.

Спортинг приема Манчестър тази вечер от 22:00 часа на своя „Ещадио Жозе Алваладе“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА