Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 14:53 2 068 12

Боримиров: ЦСКА 1948 нали претендира, че е автентичното ЦСКА, да играем на "Васил Левски" тогава

  • даниел боримиров-
  • левски-
  • цска 1948-
  • цветомир найденов

Надявам се да се вземе бързо решението, тъй като смятам, че доста фенове ще дойдат на мача

Боримиров: ЦСКА 1948 нали претендира, че е автентичното ЦСКА, да играем на "Васил Левски" тогава - 1
Снимка: БГНЕС

Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, говори пред медиите няколко дни след победата на "сините" над Локомотив Пловдив с 2:1 в efbet Лига. Боримиров говори за предстоящата среща с ЦСКА 1948 и отново намеси темата за двата ЦСКА, след като срещата с ЦСКА 1948 трябва да се играе по план на стадиона в Бистрица. Боримиров каза, че от ЦСКА 1948 твърдят, че са авентичният ЦСКА и такива мачове следва да се играят на Националния стадион "Васил Левски".

„Усетих много положително мача с Локо Пловдив. Благодаря на всички фенове, които дойдоха и подкрепиха отбора. Бяха съпричастни и към празника. Отдадохме почит в чест на нашия патрон. След това заедно всички тръгнахме от паметника към стадион „Георги Аспарухов“. Мисля, че отборът по същия начин оправда техните очаквания“, коментира Боримиров.

„Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на феновете си. Това е начинът да ги върнем на стадиона. Все още няма яснота къде ще играем с ЦСКА 1948, но техният отбор имат лиценз да играят в Бистрица, но тъй като те претендират, че са авентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата между Левски и ЦСКА винаги се играят на Националния стадион, така че предполагам, че господин Найденов ще вземе правилното решение. Надявам се да се вземе бързо решението, тъй като смятам, че доста фенове ще дойдат на мача. Приходите ще бъдат за тях“, коментира още той.

„Мисля, че утре ще има информация за мача със Септември за Купата на България и къде ще се играе“, заяви още Боримиров.

„Стоилов каза правилно и точно впечатленията си след мача. Повечето млади бяха стъписани, тъй като потенциалът им е друг и го видяхме в Турция. Надявам се след всеки един ден да израстваме и да вървим нагоре. Феновете ще бъдат нашият 12 играч и вторият спонсор. Ние водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще това да се обяви като факт. Ще направим анализ за това“, анализира още Боримиров.

„Водим разговори и очакваме в скоро време това да стане факт. Имам идеи да се говори с бивши собственици за опрощаване на дълговете“, завърши Боримиров.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦЕКАТА

    6 2 Отговор
    АБЕ ВЛАХ ЦЕЛТА ДА Е ДА ИМА ПО МАЛКО ГОВЕДА ДА ВИ БИЕМ АЗ ИСКАМ ДА ВИ БИЯ НЕ ГОВЕДАТА ДА ГЛЕДАТ САЙРИ
  • 2 Лост

    12 4 Отговор
    Ами играйте го на "Армията" тогава.
  • 3 Ясно го кажи

    3 6 Отговор
    Говорим с бивши собственици за опрощаване на дългове😊, кажи направо Васил Божков какво толкова има да се казва ясно и точно. Дължим му 7М. Това е престъпната практика в БГ клубове да дължат пари на фирми на собствениците си. Левски дължи 7М на Божков а ЦСКА-Софуя дължи 40М на Г Ганчев.

    Коментиран от #7

  • 4 Го6ко Коко6ко

    6 8 Отговор
    Без значение, дали е число или припс - на тези като им се каже нещо от ЛЕВСКИ и те винаги ще направят обратното. Такава е психологията на мизерника на тази Земя. Боримиров е трябвало да каже, че ЛЕВСКИ не иска да играе на Националния стадион. Цеката щеше веднага да излезе с декларация, че се налага да се играе мача на този стадион, вместо в Бистрица.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 3.14К

    12 1 Отговор
    Абе неграмотник, какъв празник е 19февруари? Само тотално необразован човек, може да нарече този трагичен ден празник.

    Коментиран от #12

  • 7 Стоян Александров

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ясно го кажи":

    Супер точен коментар. Поздрави от мен.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 незнайко

    7 0 Отговор
    Боримиров се прави на умряла лисица...
  • 11 Стойчо млзденов

    4 3 Отговор
    Ако този мач се играе на Васил Левски.Аз напускам.
  • 12 Простичко си е момчето.

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "3.14К":

    Спомням си как навремето този налетя да бие някакъв журналист, който се бе усъмнил в умствените му възможности. Прав е бил журналистът...