Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 16:30 1 783 1

Испански национал сменя Уго Лорис на вратата в Тотнъм

  • унай симон-
  • атлетик билбао-
  • тотнъм-
  • уго лорис

„Шпорите“ изглежда вече не могат да разчитат така безусловно на своя капитан

Испански национал сменя Уго Лорис на вратата в Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Кризата в Тотнъм изглежда се задълбочава, след като Антонио Конте обяви, че обмисля да подаде оставка с оглед кошмарните резултати, а по всичко личи италианецът не е доволен от титулярния си вратар и капитан на клуба - Уго Лорис. Или поне такъв извод можем да си направим от информацията в испанските медии, че националът на „Ла Фурия“ Унай Симон е водеща трансферна цел за лятото.

35-годишният световен шампион отдавна изглежда премина пика във формата си с оглед няколкото лековати гола, който допуснаха „шпорите“ от старта на сезона.

Симон от друга страна се радва на все по-добри резултати с фланелката на Атлетик Билбао, щом Луис Енрике започна все по-често да го предпочита пред Давид де Хеа с титулярните ръкавици за Испания.

24-годишният испанец обаче е обвързан с договор до 2025 г., което означава, че английският гранд ще трябва да се бръкне доста дълбоко, ако наистина иска да подпише с вратар от подобна класа.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вили

    1 0 Отговор
    На крива нива и кривата лопата му е крива.