Last news in Fakti

2 Март, 2022 21:30 871 2

Балотели смята, че е на едно ниво с Роналдо и Меси

  • марио балотели-
  • кристияно роналдо-
  • лионел меси

„Супер Марио“ никога не е страдал от липса на самочувствие

Балотели смята, че е на едно ниво с Роналдо и Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Марио Балотели винаги се е славел като човек с изключително висока самооценка, независимо от състоянието, в което се намира. В интервю за Athletic той дори се нареди до Кристияно Роналдо и Лионел Меси.

Убеден съм на 100%, че качествата ми на футболист са на същото ниво, като на Кристияно Роналдо и Лионел Меси“, заяви уверено „Супер Марио“.

Италианецът в момента носи екипа на турския Адана Демирспор, макар в началото на кариерата си да бе звезда в отборите на Интер, Манчестър Сити, Милан и Ливърпул.

Балотели все пак призна, че е допуснал грешки, които са го лишили от успехите на португалеца и аржентинеца. Той уточни, че сравнението, което прави, е към чисто футболните си качества спрямо тях.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балотели

    0 0 Отговор
    е нападател голмайстор, а Меси и Роналдо са съответно офанзивен халф, играещ зад нападателите и крило лакомия, няма база за сравнение.
  • 2 Свинска Свиня

    1 0 Отговор
    Да ама НЕ