7 Март, 2022 19:30 2 279 2

Уволниха треньор, предлагащ кариерно развитие срещу ласки

  • сексуален тормоз

Редица играчи от тима са представили доказателства за това

Уволниха треньор, предлагащ кариерно развитие срещу ласки - 1
Снимка: Shutterstock

Един от треньорите на женския футболен отбор Африка спорт от Кот Д'Ивоар на име Тура Македи е бил уволнен от клубния си тим, след като е уличен в сексуален тормоз над своите състезателки, научихме от официалната страница на отбора.

Твърди се, че той е предлагал кариерно развитие на момичетата в замяна на ласки.

Македи е изпращал съобщение до играчите си с неприлично съдържание и не след дълго това стига до ръководството, от където вземат и радикалното решение да го уволнят.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Палавник е тоя маймун!
  • 2 Иван

    1 0 Отговор
    Много интересна статия! А защо аФтора не напише за оня треньор на женския отбор по катерене по палми от Ботствана, който по време на тренировки надничал под полите на катерещите се състезателки и ги стресирал! Мисля, че също ще е интересно за читателите (ако въобще има такива).