Last news in Fakti

11 Януари, 2023 18:33 874 1

Президентът на Френската футболна федерация временно слиза от поста си

  • ноел льо гре-
  • сексуален тормоз-
  • филип диайо

Това ще продължи, докато тече разследването срещу него за сексуален тормоз

Президентът на Френската футболна федерация временно слиза от поста си - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Френската футболна федерация (FFF) - Ноел Льо Гре, официално отстъпва от поста си, докато тече разследването на Спортното министерство по обвиненията, че е упражнявал сексуален тормоз над свои служителки, предаде Reuters.

81-годишният ръководител ще бъде заместен от вицепрезидента - Филип Диайо, за да може федерацията да продължи да функционира, независимо от развоя на събитията.

Льо Гре се превърна в обект на множество критики в последните седмици. Бивши футболисти и негови колеги дават индикации, че са били свидетели на непристойното му поведение към нежния пол. Освен това той си навлече гнева на мнозина, след като направи критични коментари за наследството на Зинедин Зидан в местния и световния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Време му е на 81 г,какво чака ?За сексуален тормоз не го вярвам ,така ги махат когато станат неудобни и в телевизията неудобни журналисти BFMTV има опит.Проблема Зидан е 50/50 за и против.Колкото и да е добър повечето хора не го искат, на финала на Световното първенство по футбол в Берлин.Зидан в решаващ момент решава да се бие Франция срещу Италия
    ,удря колега и червен картон напуска играта .Можело е и да спечелят не знам ,мъжо си спомня момента даже преди световното е мислил да играе или не ,излизало му се е в пенсия ,иначе е готин пич Зизу ,добряга ама този жест се помни,по добре кмет на Марсей повече би помогнал на хората там ,както и го прави.