29 Март, 2022 16:30 786 2

„Купата на Кремъл“ може да се проведе извън егидата на ATP и WTA

  • купата на кремъл

Руската тенис федерация възнамерява да организира състезанието, въпреки санкциите

„Купата на Кремъл“ може да се проведе извън егидата на ATP и WTA - 1
Снимка: Shutterstock

Руската тенис федерация планира революционно провеждане на „Купата на Кремъл“ през октомври, въпреки забраната от страна на ATP и WTA в следствие на войната с Украйна, научихме от Sport Express.

Президентът на федерацията Шамил Тарпишев обяви, че състезанието може все пак да се проведе с участието на руски тенисисти и такива от „приятелски държави“, както напоследък често се определят поддръжниците на военните действия.

Припомняме, че турнирът датира от 1990 г. насам, като последните носители на титлата са Аслан Карацев и Анет Контавеит на сингъл, а на двойки комбинацията Хари Хелиоваара - Матве Миделкоп и Йелена Остапенко - Катерина Синиакова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    1 0 Отговор
    Това между доносници и подмазвачи ли ще е
  • 2 Сър Пичук

    2 0 Отговор
    Ще стане супер-турнир с награден фонд 10 000 рубли!
    Под егидата на Рамзан Кадиров и инициативен комитет от Вагнер. Победителите ща получават и статуетки на Путин, гол до кръста.