Last news in Fakti

21 Април, 2022 09:32 5 585 6

Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА?

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • цветомир найденов-
  • валтер папазки

В медиите вече се появиха няколко имена

Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Гриша Ганчев влезе в нова конфронтация с основната група от фенове на ЦСКА, след като се разделиха със скандал със Стойчо Младенов през миналата седмица. Собственикът все пак потвърди, че няма намерение да се оттегля и дори се появи информация, че е депозирал 30 млн. лв., за да започне реконструкцията на стадион „Българска армия“. Междувременно обаче се появиха слухове за потенциалните нови инвеститори в клуба.

Родният таблоид „Мач Телеграф“ твърди, че сред потенциалните купувачи на „червените“ е хазарният бос Валтер Папазки. Той е част от спонсорите на тима в момента, а при победата над Берое с 1:0 в шампионата дори бе забелязан в компанията на Ганчев и Христо Стоичков.

Друга възможност е Цветомир Найденов, който винаги е проявявал апетити към ЦСКА, но след последния конфликт от 2020 г. той окончателно се фокусира върху ЦСКА 1948.

Подобни слухове за сега са в сферата на спекулациите, но настроенията в родния футбол се менят по-често от атмосферните условия над страната ни в изминалите седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    8 1 Отговор
    Зеленски!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стоян Александров

    3 6 Отговор
    Ганьо ако напусне цеца има само един изход : ТОТАЛЕН ФАЛИТ. Над 60 милиона евро са до сега разходите.
  • 4 Шефьор

    1 5 Отговор
    Много ясно, че АУДИ веднага купува дълга към Ганчев за 50 млн. лв. и отделно хвърля 100 млн. за нов стадион, бази и т.н. на Rudi.cska! Ще осигурят и някой лев 30-40 млн. за селекция и Тройчо да ги харчи сам! Ех, живот!
  • 5 ПЛОВДИВ

    9 5 Отговор
    АКО ИМА ФУТБОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ ПОМАГАЩ НА СПОРТА В БЪЛГАРИЯ, ТО ТОВА Е ГАНЧЕВ!
    АКО ИМА ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧНИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ, ТО ГАНЧЕВ ГИ Е ИЗГРАДИЛ!
    АКО ЦСКА ИСКА ДА Е СИЛЕН КЛУБ, ТО ГАНЧЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!
    ГАНЧЕВ САМО ТРЯБВА ДА ЗАСИЛИ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕ И МЕДИИ С РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА!
  • 6 ИСТИНАТА

    5 1 Отговор
    Не само Ганчев, ЦЯЛАТА "бизнесфамилия" Ганчеви ФАЛИРАЛИ ЦСКА на 09.09.2016г,трябва да бъде ИЗХВЪРЛЕНА от "АРМИЯТА" !!! Да се даде ОТГОВОР на ВЪПРОСА, КЪДЕ са ДЪРЖАВНИТЕ бензиностанции "Петрол" и ЗАЩО са ТАМ?!?!?!