Last news in Fakti

17 Май, 2022 19:02 1 036 5

БФС прибра над 20 хил. лв. от Левски и ЦСКА след финала

  • левски-
  • цска-
  • бфс

Феновете на двата гранда си подсигуриха пореден седмица със солени глоби

БФС прибра над 20 хил. лв. от Левски и ЦСКА след финала - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към БФС наложи поредни солидни финансови санкции срещу Левски и ЦСКА за поведението на феновете във финала за Купата на България. Над 20 хил. лв. възлизат глобите за двата клуба.

„Сините“ ще трябва да платят 11 300 лв. за факлите, бомбите, камъните и нахлуването на терена на екзалтираните си запалянковците, докато „червените“ ще олекнат с 9 300 лв. по същите причини.

За поредна година „Вечното дерби“ има прекалено малко футболни поводи, за да бъде коментирано, и извънредно много неспортсменски прояви, които си струват анализите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 0 Отговор
    Бфс е винаги на далавера от такива мачове.Както и ния униформени тулупи,които вместо да въдворяват ред,за което им се плаща,стоят,гледат и се пазят.
  • 2 Левски 1914

    5 2 Отговор
    Преименувания Литекс обединен с Етрополе НЕ Е Цска, а цска ТИРЕ София 2016 истинското цска ФАЛИРА.
  • 3 кУмУнист

    5 0 Отговор
    При положение, че на мача е организатор самото бфс, а не някой от отборите, когато има 2хил милиционери да бе допускат вкарването на пиротехника и да опазват реда а не го правят, когато си събрал всичките пари от билети за мача, трябва да си много нагъл да глобяваш отборите за собствената си некадърност. Нали точно от бфс и наетата от тях милиция трябваше да не допуснат нито една бомбичка на стадиона, да съдят милицията за некомпетентност.
  • 4 ВФС какво ги прави тези пари сабрал е

    0 0 Отговор
    Милиони БФС е виновен че на стадиона има лумпени със факли и димки и че допускат фенове да слизат на стадиона защо глобява клубовете а не прави това със виновните наркомани който той е допуснал на стадиона да влязат със димки и охраната да им позволи да слязат на стадиона а

    Коментиран от #5

  • 5 кУмУнист

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВФС какво ги прави тези пари сабрал е":

    Именно, защо глобяват клубовете при положение, че са платили десетки хиляди на мвр и онези трябва да направят така, че да няма ексцесии.