Last news in Fakti

23 Май, 2022 23:02 1 185 5

Станимир Стоилов за съдийството: Слугинажът убива българският футбол

  • станимир стоилов-
  • левски

Треньорът на Левски си призна, че би му се искало да вярва в случайности

Станимир Стоилов за съдийството: Слугинажът убива българският футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, отправи сериозна критика към българското съдийство, след като сезонът приключи. Той е на мнение, че у нас продължават да се изпълняват поръчки, обслужващи най-вече големите отбори.

Прекалено много грешки се наслояват понякога в една посока. Винаги съм казвал, че съдиите по принцип помагат някой път на силните. Слугинажът убива българския футбол“, каза той пред dsport.

Стоилов все пак си призна, че е сгрешил, когато е разкритикувал Георги Кабаков за жълтия картон, който даде на Илиян Стефанов във „Вечното дерби“. Тогава треньорът заяви пред медиите, че Стефанов е излязъл на терена с картон, но днес призна, че думите му са били по-скоро плод на фенска емоция и отдаде заслуженото на Кабаков за решението.

Българското съдийство трябва да се отърси от слугинажа, да свирят това, което виждат, ако искат всички да спрем да ги коментираме. Не смятам, че най-големият проблем е съдийството. Имаме много проблеми клубовете да решаваме, че да хвърляме цялата вина на съдиите“, сподели още „Мъри“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футбол

    6 1 Отговор
    Прав е! А иначе джафкането, хапането, плюенето между левскари и цесекари обслужва всички други кой с парички за стадион ( локо и ботев), кой със съсдийски комфорт ( лудогорец), а вие скъпи ми грандове вместо да се обедините и да поподпрете държавници, бесефесета и т.н. съскате един срещу друг като разгонени котараци.... и кой печели!!!!???? Факта е: Вие губите!!!!
  • 2 Факт

    2 0 Отговор
    Не случайно наричат съдията "12тия играч".
  • 3 фАНТОМасс

    3 2 Отговор
    Това , което убива футбола е , че сините приеха с ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ , дарението на Делян Пеевски Шиши ! Такова падение е достойно само за отбор , който в последните години / след 1989 / бе наричан ОТБОР НА ВЛАСТТА. А след парите на Делян , бе прекръстен от гордото име ЛЕВСКИ , на ЛееВСКИ !
  • 4 Тото 1 и Тото 2

    2 2 Отговор
    Искаме да чуем и коментара му за това , че ДПС и Пеевски спонсорираха сините !? Дали има мнение ?
  • 5 лудогорски сокол

    3 1 Отговор
    и тоя говори за слугинаж? 1/3 от времето на ТВ по Диемата се плюмчега и даваха тълпата по трибуната, 20 години без трофей и от януари ни проглушиха ушите как Левски трябва да земе купата. Кирето продаде два нещастни мача и тия си повярваха и сега рони сълзи? Алооуууу че и държавата даим построй и подари стадион Алоууууу