Last news in Fakti

24 Май, 2022 09:32 1 017 3

Левски чества своята 108-ма годишнина

  • левски

Футболният клуб е планиран демонстративен мач по този повод

Левски чества своята 108-ма годишнина - 1
Снимка: БГНЕС

Футболният Левски днес ще отбележи своята 108-ма годишнина от основаването си със специален демонстративен мач, включващ голяма част от легендите от близкото минало.

От 10:00 часа на Могилата до 22-ро училище в София празникът ще започне с отдаване на почит към хората, поставили основите на един от най-успешните спортни клубове в българската история.

От 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“ пък ще се проведе демонстративен мач между „Синя приказка I“ и „Синя приказка II“, като това ще са отборите, които стигнаха до групите в Шампионската лига през 2006 г., и този, който вдигна Купата на България през настоящия шампионат.

На терена ще видим някои от най-големите легенди на „сините“, като Георги Иванов-Гонзо, Георги Иванков и Елин Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Позор

    1 2 Отговор
    108 г. “Синя Тишина”